Israels forsvarsminister Avigd
...
Israels forsvarsminister Avigdor Lieberman deltok på Munich Security Conference søndag. Foto: Tobias Hase / DPA / AP / NTB scanpix 
Lieberman vil ha palestinere ut av Israel 
Del
Israels forsvarsminister Avigdor Lieberman mener bytte av land og befolkning må til for å få på plass en tostatsløsning med palestinerne. 

– Min visjon er uten tvil at sluttspillet vil være en tostatsløsning . Jeg mener det er nødvendig for oss å beholde den jødiske staten, sier Lieberman.

– Mitt største problem er at vi i dag har et forslag på bordet om å opprette en veldig homogen palestinsk stat uten én eneste jøde, mens vi vil bli en stat med mer enn 20 prosent palestinere i befolkningen. Jeg mener et grunnprinsipp for løsningen må være bytte av land og befolkning. Det gir ikke noen mening å opprette en homogen palestinsk stat og en israelsk stat med to befolkninger, sier han.

LES: Sterk palestinsk reaksjon på mulig kursendring i USA

Lieberman har tidligere foreslått at enkelte arabiske byer i Israel som ligger nær grensa til Vestbredden , kan overlates til en framtidig paletinsk stat, mens israelske bosetninger på Vestbredden kan bli en del av Israel.