Dette mener Arbeiderpartiet

... om EU, utdanning, ekteskapsloven, selvbestemt abort og flere viktige temaer.

EU/EØS: EØS-avtalen skaper trygghet for likebehandling, både for bedrifter og personer som søker arbeid eller bosetting i våre europeiske naboland.

Oljeboring i nord: Vil legge til rette for utvikling av petroleumsvirksomheten i nord. Går inn for at det gjennomføres en konsekvensutredning av petroleumsaktivitet utenfor Lofoten/Vesterålen/Senja.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Skole/utdanning: Vil satse på kunnskap gjennom en god, offentlig fellesskole. Nei til kommersielle privatskoler. Ja til forutsigbare rammevilkår for alternative, ideelle skoler.

Kirke/tro: Vil sikre likebehandling av tros- og livssynssamfunn og videreføre trosopplæringsreformen. Ekteskapslovens paragraf 16 må endres til å bli livssynsnøytral, og ikke omtale eller regulere vigslere i Den norske kirke spesielt.

Kontantstøtte: Avvikle kontantstøtten i neste stortingsperiode. Familier som har søkt barnehageplass kan få kontantstøtte fra permisjonen tar slutt til barnehageplass tilbys.

Bioteknologi: Jobbe aktivt mot alle forslag om innskrenkninger i kvinners rettigheter til selvbestemt abort.

Tidlig ultralyd: Gi tilbud om tidlig ultralyd i det offentlige helsevesenet.

Assistert befruktning for lesbiske: Ikke nevnt, men vil bekjempe alle former for diskriminering av blant andre lesbiske og homofile.

Les også
Olje og EØS splitter demRødgrønt samarbeid
Les også
Dette mener Senterpartiet
Les også
Dette mener SV