Hans Fredrik Grøvan under høringen i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité mandag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

KrF vil ikke kommentere om mistillit har blitt mer aktuelt

– Vi har fått svar i dag som tyder på at det ikke var helhetlig og fyllestgjørende informasjon vi fikk, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan etter mandagens høring.

KrFs representant i kontroll- og konstitusjonskomiteen vil foreløpig ikke kommentere om støtten til et eventuelt mistillitsforslag er nærmere eller lenger unna enn det var før høringen om objektsikring startet mandag formiddag.

– Vi har hele tiden sagt at vi ikke er på regjeringsjakt. Vi er primært her for å komme til bunns i saken. Vi ba om en åpen regjering som kunne legge alle kortene på bordet, og vi utfordret dem på selvkritikk. Det er vi veldig glad for at vi har fått, og så får vi vurdere summen av dette når vi nå får satt oss ned og drøftet det både i komiteen og i partigruppa, sier Grøvan.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han mener det er graderte dokumenter i saken som det kan være aktuelt å ha en lukket høring om. Dette er noe komiteen skal drøfte tirsdag.

Les også
KrF: Stortinget retter trolig kritikk mot regjeringen
Les også
Kritiserer Berlins forslag om kvinnesone på nyttårsaften
Les også
Terrortrussel krever bevæpning
Les også
En av fire har endret reisevanene som følge av terror
Les også
Karl Johan terrorsikres