Det har vært flere knivstikkinger i Israel de siste par dagene. Her ble en 25 år gammel israeler alvorlig knivstukket av en palestinsk 15-åring. Foto: Ammar Awad/Reuters/NTB scanpix

Israelsk soldat knivstukket i Tel Aviv

En israelsk soldat ble knivstukket i Tel Aviv i Israel torsdag. Angriperen hennes er skutt og drept, opplyser politiet og militæret.

Den kvinnelige soldaten skal ha kommet fra hendelsen med moderate skader.

Angriperen døde av skuddskadene. Politiet har foreløpig ikke gått ut med noen andre detaljer, bortsett fra å identifisere personen som en terrorist.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dette er den siste av mange knivstikkinger i Israel. Tidligere torsdag ble en israelsk mann knivstukket av en 15 år gammel palestiner i Jerusalem.

Onsdag ble en palestiner skutt og drept etter å ha knivstukket en israelsk soldat. Tidligere på dagen ble en israelsk mann knivstukket av en palestinsk kvinne. Hun ble selv såret da mannen trakk en pistol og skjøt henne.

Les også:

Les Dagens lederatikkel:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Innlegg av Dagen.

Les også
Intifada, vet du hva det er?Israel-korrespondenten
Les også
Palestinsk 15-åring knivstakk israeler i Jerusalem
Les også
Angrepsbølge mot jøder fortsetter
Les også
Graverende, selv i Israel
Les også
– Ingen tredje intifada