Mann i 20-årene siktet for forsettlig drap

En mann i 60-årene ble funnet død i en leilighet i Ragnhild Schibbyes vei på Stovner i Oslo natt til mandag. En mann i 20 årene er pågrepet, siktet for forsettlig drap.

Det opplyste Grete Lien Metlid, leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, mandag formiddag.

– Vi har pågrepet en mann i slutten av 20-årene som ikke er kjent for politiet fra før. Det er en relasjon mellom ham og den drepte. Jeg vil foreløpig ikke si noe om grunnlaget for siktelsen, sa Metlid på pressekonferansen i Politihuset i Oslo.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hun sier at politiet vet noe om skadene offeret er påført, men sier de må vente på obduksjonen for å konstatere dødsårsaken. Obduksjonen skal være klar tirsdag.

Den siktede ble pågrepet i Oslo. Det var ingen dramatikk rundt pågripelsen.

Mannen i 20-årene er ikke avhørt, men politiet håper å gjøre det så raskt som mulig. Den siktede har foreløpig ikke fått oppnevnt noen forsvarer.

Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 4.51 natt til mandag av en person som fant avdøde inne i leiligheten. Det var et familiemedlem som varslet politiet.