Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Muligheter!

En av de gode tingene med kriser, er at de får oss på kne.

I begynnelsen av året var vi ei gruppe på over 100 mennesker fra ulike land som bad sammen via zoom. Vi bad blant annet for «koronasituasjonen».

Mens vi bad, var det flere som ble minnet om Josva 1,9: Jeg har jo sagt deg: Vær modig og sterk! La deg ikke skremme, og mist ikke motet! For Herren din Gud, er med deg over alt hvor du går.

Josva 1,9 «Ikke bli skremt i denne tiden, men se etter nye muligheter. Gud vil åpne nye dører», var det flere som la til.

Så har dette ordet fra Josvaboken blitt en følgesvenn de siste ukene. Det har vært spennende, for vi har sett Herren åpne nye dører.Vi kunne ikke dra til Malaysia for å holde bibelkurs, men vi «dro dit via zoom» og hadde undervisning.

Andre har arrangert ledersamlinger på nettet som har blitt til stor inspirasjon for mange.Mange av oss synes også det er trist at vi ikke kan gå på besøk som før.

Det er særlig tøft for de som sitter i isolasjon. Men nå bruker vi internett og drar på besøk, snakker og ber sammen! Har de ikke internett, så tar vi telefonen fatt!Mulighetene er mange! Spør Herren hva du skal gjøre? Han som sier «Vær modig og sterk!»