Gravid kvinne knivstukket

En gravid kvinne ble alvorlig skadet da hun ble knivstukket inne i bosetningen Tekoa, sør for Jerusalem.

Kvinnen i 30-årene fikk en alvorlig kuttskade i overkroppen og ble først tatt hånd om på stedet. Deretter ble hun sendt til Shaare Zedek-sykehuset i Jerusalem for videre behandling.

Terroristen ble skutt av en innbygger som var vitne til hendelsen. Det ble først meldt om at han var død, men dette ble rettet til at han er alvorlig skadet. Han er ifølge The Jerusalem Post sendt til Hadassah-sykehuset i Ein Kerem, Jerusalem.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Seksbarnsmor drept

Søndag ble en annen kvinne, 39 år gamle Dafna Meir, knivstukket og drept i et terrorangrep i den nærliggende bosetningen Otniel. Seksbarnsmoren var hjemme med tre av barna da terroristen forsøkte å komme seg inn i huset. Hun kjempet med terroristen, som etter en stund rømte fra åstedet, men fikk hun flere knivskader i overkroppen og døde kort tid etter.

Ifølge hæren rømte terroristen sannsynligvis til den arabiske landsbyen Khirbet Karameh i Hebron-åsene. Politiet ba i går innbyggerne i Otniel om å holde seg inne. Det ble satt opp veisperringer, soldater gikk inn i den arabiske landsbyen og det ble lett etter terroristen med droner og hunder.

Det er første gang på flere år at terrorangrep er utført inne i bosetninger. I 2011 ble fem medlemmer av familien Fogel drept i bosetningen Itamar.

IfølgeThe Jerusalem Post skal palestina-arabiske arbeidere nå ha blitt bedt om å forlate bosetninger i Gush Etzion-området.