Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
andakt
Jesus til en ny generasjon
Del
Unge mennesker lengter etter Jesus, etter noe som er ekte.

Hva er frukten av et overgitt liv? Hva kan skje når en person velger å riste av seg passivitet og helhjertet gi livet sitt til Jesus? Det spres!

Unge mennesker lengter etter Jesus, etter noe som er ekte. Det kommer til å se og høres annerledes ut enn det vi eldre er vant til. Kommer vi til å «tåle» det?

Jeg håper det, for den unge generasjonen trenger et møte med Han som forvandler alt. Jeg er heldig som får jobbe tett med unge mennesker og se noe av dette. Her er ordene til Markus Roland, 21 år.

«Som en kristen gutt fra en kristen familie elsket jeg å diskutere kristendom med mine ikke-kristne venner. Jeg synes det var gøy å ha den upopulære meningen og provosere litt. Selv om argumentene mine og min intensjon var god, så var det ingenting som festet seg hos dem, fordi jeg ikke levde ut det jeg argumenterte for. Men så gav jeg helhjertet livet mitt til Jesus og da så jeg en stor forandring hos vennene mine. De så min store forandring, et omvendt liv, frihet og noe de selv lengtet etter. Det gikk altså fra at de ville prøve å motbevise meg til at de ble genuint interessert. Dette gjorde at en av mine beste venner for første gang lyttet til det jeg hadde å si og han endte opp med å gi sitt liv til Jesus.»

En ny generasjon deler Jesus og det spres videre. Det gir håp.

andakt,ann-helen sperrud