Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Igjen?

«Fra døperen Johannes' dager og like til nå trenger himmelriket seg fram, og de som trenger på, river det til seg.» Matt 11:12

Vi har det som en vedtatt sannhet at mennesker i vår del av verden ikke har interesse for kristen tro. For lenge siden var spørsmålet dagligtale: «Hvordan kan jeg få fred med Gud?»

Vi vet spørsmålet lyder i andre deler av verden, som aldri før. Men vi tenker det er fjernt og fremmed hos oss, at det kan ikke skje i stor skala lenger. Men er det slik?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mange kristne er slitne av å ha urealistiske forventninger om vekst eller vekkelse. Men hva ser vi en liten flik av i disse dager? At folk er folk og Gud er Gud?

Hva skjer når usikre tider kommer? I disse koronatider melder flere menigheter om mangedobbelt besøk på sine internettmøter.

Bibelbruken øker i hele vesten. Alle mennesker er skapt til Ham. Folk i nød er realisme. Fred med Gud er fremdeles det dypeste alle trenger.

Velstand, velferd, og velfylte liv er bra i seg selv, men kan skygge for hva vi virkelig trenger. I tider som nå er, kommer flere i kontakt med lengselen de er skapt til.

Vi skal ikke være overrasket, det er Guds realisme. Kan vi tenke nytt og ekte om dette?