Hva står du for?

«Den som ikke står for noe, kan falle for alt», heter det. Dette utsagnet minner om et annet som heter: «Hvis du ikke vet hvor du skal, er det det samme hvor du reiser.»

Står du får noe?

Gud har en plan med ditt liv. Han oppgaver for deg som bare du kan fylle. Og han ønsker at du skal finne ankerfeste i din tro på Ham slik at du ikke blåses ned av farlige, voldsomme og kalde vinder i livets seilas.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hebreerbrevet 6,18–20 sier: «Med løfte og ed, to ting som ikke kan forandres – og Gud kan ikke lyve – skulle vi ha en mektig trøst, vi som har søkt tilflukt ved å gripe det håpet som ligger foran oss. Dette håpet er et trygt og fast anker for sjelen.»

Vil du til Himmelen får du altså alt du trenger for å bli bevart om du slipper Jesus til i ditt liv. Da får du også gjennom troen kraft til stå imot den ondes angrep og kan følge oppfordringen til Paulus i brev 5,8–9: «Vær edru og våk! Deres motstander, djevelen, går omkring som en brølende løve for å finne noen å sluke. Stå ham imot, faste i troen.»

Og det stopper ikke der. I Matteus 28,20 lover Jesus å være med oss alle dager.

Så gjør som Paulus som sier: Jeg … jager fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus.» Fil, 3,14