ANDAKT: Hvor dyrebar er din kj
...
ANDAKT: Hvor dyrebar er din kjærlighet, Gud! I skyggen av dine vinger søker menneskebarna ly. Salme 36:8. Foto: Adobe Stock
andakt
Ly
Del
Hvor dyrebar er din kjærlighet, Gud! I skyggen av dine vinger søker menneskebarna ly. Salme 36:8.

Mange har opplevd at menneskers kjærlighet er et sted å finne ly. En forelder, en ektefelle, en bror eller søster, en omsorgsperson, en venn.

Verset over sier at Guds kjærlighet er slik. Ja, Jesus sier at når mennesker vet å være gode, så vet Gud det enda mer (Matt 7). Som nevnt i forrige andakt, i Salme 36 står det om Guds kjærlighet at den ikke svikter.

Om du ikke erfarer at ordene angår deg. La være å intellektualisere eller skyve dem bort. Store vinger som det går an å finne ly under, kan ikke reduseres til et teologisk prinsipp. Guds kjærlighet er en virkelighet som kan erfares, og som kan bety noe for livet.

Alltid når ordene om Guds kjærlighet ser ut som de krymper og blir fjerne, så husk at Gud ikke forandrer seg. Du har lov til å fortsette å tro. Vær modig på grunn av det Jesus gjorde:

Har din smerte og klage fått lov å nå Ham? Har din glede fått plass framfor ansiktet hans? Har du latt Ham få vende deg til deg selv, og tilgi deg det som var Ham imot? Har et vrangt bilde av Gud fått lov å bli sprengt i stykker? Har kontroll fått lov å slippe taket for tro og tillit?

ly,jesus,kjærlighet,andakt