Jeg drømmer om å se kristne fylle sine hverdager og lokalmiljø med små tjenester for Jesus. Du besøker en ensom sjel, du ber for en syk venn, du deler Ordet med en fortvilet mor. Uten at du aner det, stråler Jesus gjennom deg. Illustrasjonsbilde: David Amsler/CC/Flickr

Tro i smått

Jeg håper du er blant dem som lengter etter å oppleve store ting med Jesus? Veien til storhet begynner aldri med de store gjerningene, men med de usynlige, små handlinger.

«Han svarte: Det er bra, du gode tjener. Fordi du har vært tro i smått, skal du få styre ti byer.» Lukas 19,17

Jeg håper du er blant dem som lengter etter å oppleve store ting med Jesus? Veien til storhet begynner aldri med de store gjerningene, men med de usynlige, små handlinger. Du kan ikke forvente at Gud vil sette deg inn i en mektig tjeneste, før du har vært trofast i det lille.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Å tjene Jesus er den største tilfredsstillelse og glede et menneske kan oppleve. «Min mat er å gjøre Guds vilje», sier Jesus. De aller største muligheter til å tjene har vi på den plassen vi bruker mest tid – i våre hverdager. Jeg tror det behager Gud når jeg gjør en liten kjærlighetsgjerning mot et medmenneske.

Jeg drømmer om å se kristne fylle sine hverdager og lokalmiljø med små tjenester for Jesus. Du besøker en ensom sjel, du ber for en syk venn, du deler Ordet med en fortvilet mor. Uten at du aner det, stråler Jesus gjennom deg.

Den største gleden er akkurat dette å tjene Jesus i de små tingene. Å bety noe for andre. Det gir meg så uendelig mye! Underveis, uten at jeg merker det, setter Gud meg over større ting. Og min store lidenskap i livet blir mer og mer å tjene Jesus.

Les også
En kort tid
Les også
Jesus og Askepott
Les også
Et historisk under
Les også
Får Jesus vinne skikkelse i deg?
Les også
I tjeneste for Gud