Tor Erling Fagermoen blir gene
...
Tor Erling Fagermoen blir generalsekretær i Laget fra kommende nyttårsskifte. Foto: Kristelig Pressekontor
Tor Erling Fagermoen blir generalsekretær i Laget
Del
Landsstyret i Laget (Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag) har vedtatt å kalle Tor Erling Sjøtun Fagermoen (38) til ny generalsekretær. Fagermoen vil tiltre 1. januar.

- Vi er svært glad for at Tor Erling Fagermoen har tatt imot kallet til å bli generalsekretær i Laget, uttaler leder i landsstyret, Knut Arne Aandstad i en pressemelding. - Fagermoen er visjonær, med et stort ønske om at skoleungdom og studenter skal bli kjent med Jesus. Gjennom sin tjeneste i NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) har han vist en meget god evne til å bygge opp et solid arbeid med dyktige ledere og medarbeidere. Han vil bli satt stor pris på av våre ansatte og medlemmer, sier landsstyrelederen.

Fagermoen er i dag rektor på Fjellhaug bibelskole i Oslo

- FramtidsrettetProsessen med å finne ny generalsekretær har vært omfattende. Medlemmer og ansatte har vært inviterte til å foreslå kandidater og til å komme med synspunkter på hvilke kvalifikasjoner det burde legges vekt på.

Den påtroppende generalsekretæren sier at laget kanskje er den viktigste bevegelsen i Kristen-Norge:

- Den har bred appell, solid teologi og et fantastisk potensial på skoler og universiteter. Med sitt fokus på å bygge ledere betyr Laget masse både i Gudsrikeperspektiv og i samfunnsperspektiv. Jeg ser veldig stort på å skulle få bidra i det arbeidet, sier han.

Generalsekretær i Laget, Kåre Rune Hauge, er godt fornøyd med valget av sin etterfølger og mener Fagermoen vil kombinere framtidsrettet nytenkning med solid forankring i de verdier Laget bygger på. 

KPK