Tips til julekalenderen

Skal du lage adventskalender til noen i år?

Fram­ti­den i våre hen­der sin nett­side fin­ner du en rekke tips for hva du kan fylle de 24 lu­ke­ne med: Kino- eller tea­ter­bil­lett, høyt­le­sing, bake­dag, tur til svømme­hal­len, tur i sko­gen, fiske­tur, jule­verk­sted, kose­kveld med bol­ler og kakao, dis­ko­tek i stua, kvelds­tur med lomme­lykt, la­ging av ønske­lis­te, spill­kveld, fot­ball­kamp osv.

Fram­ti­den i våre hen­der fore­slår også en jule­ka­len­der der barna får litt pen­ger hver dag som til slutt kan gis til noen som tren­ger dem.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

«Om­vendt» ad­vents­ka­len­der er et annet tips, hvor bar­net hver dag fin­ner et kles­plagg eller en leke som ikke bru­kes. Når det nær­mer seg jul kan plag­ge­ne gis bort til for ek­sem­pel Frel­ses­ar­me­en. Kjøp av Bar­ne-tv-ka­len­de­ren er et annet tips, fordi det er en ko­se­lig tra­di­sjon at hele fa­mi­li­en ser se­ri­en sam­men fram til jul­af­ten.

Gjer­nings­ka­len­der er et annet tips og inne­hol­der helt en­kelt et tips til edle gjer­nin­ger for fa­mi­lie­med­lem­mer, na­bo­er, kjen­te og ukjen­te.

Har du noen gode tips til alternative gaver til julekalenderen? Bruk kommentarfeltet nederst på siden.

DAGEN

Les også
Bønn bak hver luke i advent