Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde Foto: Eric Perez, Unsplash
Målet
Del
Selvsagt skal du få følge med på veien, og være våken, det sier også Bibelen. Men skal du nå fram til målet, må du aller mest se forbi målet, og inn i Hans ansikt.

En sjåfør må konsentrere seg om hvordan veien svinger, og følge med på instrumentene i bilen. Men du i ditt kristenliv er tryggest om du ser inn i Guds ansikt.

Veien kan jo virkelig svinge i kristenlivet også, og uventede hindringer kan plutselig oppstå. Vi er lært opp til å være gode sjåfører i egne liv. Til å være målrettede, finne delmål, analysere problemene og løse dem.

Selvsagt skal du få følge med på veien, og være våken, det sier også Bibelen. Men skal du nå fram til målet, må du aller mest se forbi målet, og inn i Hans ansikt.

En av grunnene er hvor totalt det ligger på Gud, den reisen som er ditt kristenliv. Han er som en voksen som kommer og løfter barna ut av grøfta, høyt over skuldrene sine, og over hindringene. Hva barna fikk til og ikke, er ikke det som redder dem.

En annen grunn er at ditt kristenliv først og fremst er en relasjon. Det er relasjonen til Ham som gjør at du kan henge rundt svingene, og ta de rette avgjørelsene. Det er den som gjør kjøreturen bemerkelsesverdig trygg likevel.

Flygerelever trener på instrumentflyging, ved at utsikten deres blokkeres. De kan kun stole på instrumentene. Som kristen kan du trene på ansikts-flyvning, ved å stole på ansiktet til Ham som er ved din side.

Her finner du flere andakter

Hele bønnen lener seg mot Far, ser du det? Jesus viser ofte denne tilliten, skriver Sverre H. Skilbreid i andakten:

Posted by Andakt on  22. februar 2018

Ny andakt :-)

Posted by Andakt on  21. februar 2018