Illustrasjonsfoto: Fotolia.com
Illustrasjonsfoto: Fotolia.com
Full beskyttelse
Del
I Johannes 10,29 står det om den som følger Jesus: «Min Far, som har gitt meg dem, er større enn alle, og ingen kan rive dem ut av min hånd.»

I en av de britisktalende byer i Sør-Amerika i forrige århundre ble en britisk undersått grepet fordi han hadde deltatt i et oppløp der på stedet. Han dømtes til skytning og ble stilt framfor en avdeling soldater.

Forgjeves protesterte de britiske og amerikanske konsuler mot henrettelsen. Plutselig, nettopp da offiseren stod i begrep med å kommandere «fyr», styrtet den engelske konsulen fram ved siden av den dødsdømte mannen, svøpte ham i det engelske flagget og ropte: «Skyt om De tør!»

På samme måte styrtet også den amerikanske konsulen fram og svøpte mannen inn i «Stjernebanneret». Soldatene senket da sine våpen, og mannen ble overgitt til de engelske myndigheter sin beskyttelse.

Historien skal være sann, men om dette kunne ha skjedd i dag, vet jeg ikke. Det jeg vet er at en synder, som tror på Jesus, er frelst, fordi han er dekket av Jesu rettferdighets kledning, «for det er ingen fordømmelse for den som er i Kristus Jesus» (Rom 8,1).

Er du der, er du frelst med Jesu dyre blod og står som Guds barn under den Allerhøyestes beskyttelse. Og ingen kan rive deg ut av Guds hånd. I Johannes 10,29 står det om den som følger Jesus: «Min Far, som har gitt meg dem, er større enn alle, og ingen kan rive dem ut av min hånd.»

Her er gårsdagens andakt: Befridd av Jesus

Her finner du flere andakter

 

Bare nåde :-)

Posted by Andakt on  31. januar 2018