Illustrasjonsfoto: Fotolia.com
Illustrasjonsfoto: Fotolia.com
Bare to klasser
Del
Den gode nyheten er at verken du eller jeg trenger å havne i fortapelsen om vi tar imot Jesus. Måtte du søke Ham i dag og bli berget for tid og evighet.

Også i dag plukker vi noen tanker fra «Håndbok for reisen fra døden til livet».

«Det var to klasser, to slags mennesker på Noahs tid, da flommen kom: De som var inne i arken og de som var utenfor; likedan i lignelsen om fiskenoten: de gode fiskene og de dårlige; to i lignelsen om de ti jomfruer: de kloke og de dårlige; to i skildringen av dommen: sauer og geiter; på to sider av tronen blir folk stillet: til høyre eller venstre; to, bare to boliger, når den dom avsies som gjelder evigheten: bare himmel og helvete.

Så sier Bibelen om Himmelen: 
«Disse som er kledd i de lange, hvite kjortler, hvem er de?… Dette er de som kommer ut av den store trengsel, og de har tvettet sine kjortler og gjort dem hvite i Lammets blod. Derfor er de for Guds trone… De skal ikke hungre mere, ei heller tørste mere.» (Åp. 7,13–16)

Slik er det skrevet om Helvete: 
«Men de redde og vederstyggelige… og alle løgnerne, deres del skal være i sjøen som brenner med ild og svovel, det er den annen død.» (Åp. 21,8) «… ­kastes i helvete, hvor deres orm ikke dør, og ilden ikke slukkes.» (Mark. 9,47–48)

Et svært alvorlig budskap. Den gode nyheten er at verken du eller jeg trenger å havne i fortapelsen om vi tar imot Jesus. Måtte du søke Ham i dag og bli berget for tid og evighet.

Her finner du flere andakter