jubilerer: Dagens leder i Saro
...
jubilerer: Dagens leder i Sarons Dal, Rune Edvardsen, deltar i den store turnéen som markerer 50-årsjubileet for Troens Bevis. Foto: Dagen-arkiv
Troens Bevis feirer med turné
Del
Denne høsten drar Troens Bevis på norgesturnéen «Generasjoner for Nasjoner». Ifjor var det 50 år siden misjonsorganisasjonen i Sarons Dal, Kvinesdal formelt ble stiftet.

Nå inviteres store deler av landet og alle generasjoner til å bli med å skrive 50 nye år med misjonshistorie. Turnéen starter 4. september i Kristiansand og avsluttes 23. oktober i Bergen , skriver organisasjonen i en presse­melding.

På til sammen 27 arrangementer deltar tre generasjoner fra Troens Bevis : Kari Edvardsen , Rune Edvardsen og Hans Martin Skagestad .

– Da Aril Edvardsen døde i 2008 uttalte hans kone Kari til sønnen Rune Edvardsen: «Kallet er her!» Kari sier hun nå ønsker å være med på turnéen for å utfordre nye generasjoner til å være med å spre budskapet om Jesus til de millioner som enda ikke har hørt, sier Kai Johansen, koordinator for Troens ­bevis.

Han forklarer at målet med turnéen er todelt.

– Vi ønsker både å takke alle partnere som har stått med oss i alle disse årene og samtidig utfordre nye til å til å være med å be, gi og bli tent av brannen for at alle skal få høre evangeliet minst en gang i løpet av livet. Vi har også et turnémål om 500 nye partnere for misjon, nå ved inngangen til de neste 50 år, sier Johansen.

Turneen skal gi en helaften i misjonens tegn.

– Det blir forkynnelse, lovsang og inspirerende historier, forteller Johansen.