30.000 indere på konsert med norsk predikant-rocker

En fotballstadion, en scene og 30.000 indere. I sentrum for oppmerksomheten står Rune Edvardsen med el-gitaren over skulderen, klar til å forkynne Jesus.

Siste videoblogg: Pastor Øystein Gjerme fra Salt Bergenskirken talte i India

Et team fra Tro­ens Bevis er på plass i byen Anan­tapur i India. For 25. gang har de møte­kam­pan­je i India.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

En stor scene er satt opp i den ene enden av en fot­ball­sta­dion. Lyd­sjek­ke­ne er unna­gjort og folke­mas­se­ne be­gyn­ner å strøm­me på. For det er dét det er - folke­mas­ser. Masse folk. 12.000 fre­dag, 20.000 lør­dag og 30.000 søn­dag. 

Se vi­deo­blog­ge­ne fra «Ak­sjon India»

Vi­deo­blogg 1: På plass i India

Vi­deo­blogg 2: For­be­re­del­ser til kon­sert

Vi­deo­blogg 3: Lyd­sjekk

Vi­deo­blogg 4: Kon­sert

Vi­deo­blogg 5: Re­spon­sen

Video 6: På rund­tur i Hy­da­ra­bad

7: Besøker spedalske i en leprakoloni

Artikkelen fortsetter under annonsen.

8: Ny musikkfestival, i Nandyala

9: Pastor Øystein Gjerme taler i India

Gjen­nom­slags­kraft

På sce­nen står ban­det som skal lede mas­sen i lov­sang, og på tup­pen står Rune Ed­vard­sen, klar til å for­kyn­ne Guds ord gjen­nom ord og lov­sang.

- Folk er vel­dig be­geist­ret for mu­sik­ken. India er show­lan­det frem­for noen, for­tel­ler Rune Ed­vard­sen til Dagen.

Han tror bud­ska­pet slo gjen­nom til alle som var til­ste­de.

- Vi hadde en enorm gjen­nom­slags­kraft. Av over 30.000 på søn­dag del­tok om­trendt alle i frel­ses­bønn, for­tel­ler han vi­de­re.

Den siste kvel­den i Anan­tapur ble en spe­si­elt stor opp­le­vel­se for Rune Ed­vard­sen .

- Kvel­den i dag var en av de sjeld­ne. Dette er en av mine topp ti opp­le­vel­ser. Nå har jeg en ube­skri­ve­lig fø­lel­se i meg. Helt til siste rad valg­te de Jesus, sa han kort etter av­slut­nings­kon­ser­ten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Kon­kret for­kyn­nel­se

- Opp­leg­get er at det er full kon­sert med mitt band og kjen­te in­dis­ke san­ge­re. Der­et­ter hol­der jeg tale og ber med folk til frel­se og ber for syke, for­tel­ler Ed­vard­sen.

- Hva taler du om da?

- Jeg tok opp hver­dags­li­ge te­ma­er, om det å være kvin­ner og menn i India, og for­tal­te litt om meg selv og mine livs­si­tua­sjo­ner, for­tel­ler Ed­vard­sen om den førs­te kvel­den.

Ti nye evan­ge­lis­ter i lan­det skal ta hånd om alle som øns­ker å vite mer om Jesus. Al­le­re­de etter førs­te kveld var det flere som fylte ut opp­føl­gings­kort.  

«In­die­rock»

På kvel­den løper ung­dom frem til scene­kan­ten. På kvel­den ble det nem­lig ar­ran­gert ung­doms­kon­sert med rocke­mu­sikk. Når Ed­vard­sen og Co gir seg, tar den kjen­te lo­ka­le mu­si­ke­ren Shreleka over. 

Hun er selv blitt kris­ten etter opp­leg­get Tro­ens Bevis har i India.

- Nå bru­ker hun mu­sik­ken til ære for Gud, skri­ver Na­ta­lie Ed­vard­sen. 

DAGEN