ANDAKT: I Matteus 15,7–8 sier
...
ANDAKT: I Matteus 15,7–8 sier Jesus: «Hyklere! Rett profeterte Jesaja om dere da han sa: Dette folk ærer meg med leppene, men deres hjerte er langt borte fra meg.» Foto: Adobe Stock
En hilsen
Del
Jeg ønsker å avslutte denne andaktserien med en hilsen fra Broder Yun, også kalt «Den himmelske mann».

Få har som ham lidd for Jesu skyld. Samtidig har få som ham opplevd hva Gud kan gjøre – også i vår tid. I boken «Levende vann» deler han fra sitt liv som evangelist og bibellærer blant undergrunnskirken i Kina, og utfordrer Vestens kirke til å finne tilbake til et levende og innviet kristenliv.

Han skriver: «Min kjære venn, Gud elsker deg. Han ønsker at du skal bli en helhjertet disippel av Jesus, ikke bare en troende. Hver eneste kristen på jord må ta dette valget hver eneste morgen hele livet igjennom. Om vi er en disippel eller en troende kommer an på valgene vi tar. Fristelsen er å synke tilbake i yndlingsstolen og fortsette et halvhjertet kristenliv der vi tjener Gud med munnen, men ikke er villig til å betale prisen, ta korset opp og følge ham.

Jeg ber om at du må ta en beslutning om å følge Jesus av hele ditt hjerte fra dette øyeblikket av. Kan hende du vil møte mange prøvelser og stor motstand, men du kommer aldri til å angre.» Slik skriver Broder Yun.

I Matteus 15,7–8 sier Jesus: «Hyklere! Rett profeterte Jesaja om dere da han sa: Dette folk ærer meg med leppene, men deres hjerte er langt borte fra meg.»

Måtte det ikke bli sagt om oss.

håkon c. hartvedt,andakt,Broder Yun,kina,kirke,matteus