ELSKER JESUS: Bildet av Rolf Henrik Karlsen (19) og Marius Hodne (20) slik det ble delt på Facebook-siden til den brasilianske, kristne artisten Soraya Moraes. Foto: Skjermdump fra Facebook

Jesus fikk stor oppmerksomhet under VM-kamp

Bildet av de norske misjonsarbeiderne Rolf Henrik Karlsen (19) og Marius Hodne (20) deles i høy hastighet på Facebook.

* Google translate:em Português -in English -en español -en français -по-русски *

---------

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også:Oppfordrer til T-skjorte-evangelisering i sommer

Under VM-kampen mellom Nigeria og Iran i Brasil mandag, stilte de to norske karene i brasilianske spillertrøyer, med «Jesus love Nigeria» og «Jesus <3 Iran» i store hjemmelagde bokstaver på fronten (<3 = hjerte, red.anm.)

- Vi hadde lyst til å vise budskapet og dele det vi tror på. Spesielt i et oppgjør mellom Iran, der innbyggerne blir forfulgt hvis de har feil tro, og litt det samme i Nigeria, sier Rolf Henrik Karlsen tilVG.

Før fotballkampen, da nasjonalsangen til Nigeria ble spilt, skal spillerne på det landslaget ha kikket opp på tribunen der de norske karene stod.

- Vi sto med den nigerianske fansen bak innbytterbenken til Nigeria, forteller Karlsen.

Les også:Oppfordrer til T-skjorte-evangelisering i sommer

Gospelsangerinne delte bildet

Flere fotografer så motivet og sørget for å feste Jesus-fansen fra Norge til minnekortene - og spre bildene via nyhetsbyråene.

Men det var den kristne, brasilianske artisten Soraya Moraes som virkelig fikk fart på spredningen avJesus elsker deg-budskapet, da hundelte bildet av Rolf Henrik Karlsen og Marius Hodne i Jesus-trøyer på sin Facebook-side.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Torsdag morgen varbildet delt av 30.000 personer - og flere enn 62.000 hadde trykket på liker-knappen - og det bare på den ene Facebook-siden.

Her kan duse og høre Soraya Moraes synge gospel (YouTube-videoer).

Etter kampslutt ble også bildet lagt ut på det brasilianske magasinet Época ut bildet Jesus-vennene, med bildeteksten «kampens mest følelsesladde øyeblikk», ifølge VG.

– Jesus elsker oss. Det har vært utrolig gøy, sier Marius Hodne til avisen.

Les også:Palestinerne misbruker VM-logoen