Demonstranter og politi i Algerie. Foto: Magharebia / CC / Flickr

Er jeg et endetidstegn?

Tiden før denne verden går under, vil være kjennetegnet av at kjærligheten vil bli kald hos mange.

«Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste.» Matteus 24,12

Vi leser ord fra Jesus, som omhandler tiden før Han kommer igjen fra himmelen og henter sine til seg. Tiden før denne verden går under, vil være kjennetegnet av at kjærligheten vil bli kald hos mange.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I dag skal jeg ikke gå langt, men stoppe med meg selv. Jeg merker et utrolig åndstrykk i tiden, som vil bevege blikket mitt bort fra Jesus.

Kjærligheten til Jesus angripes fra alle kanter. Og sakte og sikkert svekkes den?

Må det ikke bli slik at jeg blir så travelt opptatt med å tjene Gud, at Han blir stående utenfor – undrende på hvorfor han ikke får slippe til i livet mitt.

Kjære venn: Jeg håper ikke at ditt kristenliv kun består av aktiviteter.

En oppgave? Men må kjærligheten til Jesus være drivkraften i alt du gjør. I det jeg først søker Ham, faller alt på plass som det skal. Kjærligheten blir kald fordi vi forlater stedet ved Jesu føtter.

Fokuset blir sakte og sikkert manøvrert bort fra Jesus, til meg selv og alt jeg gjør. Og uten at jeg kanskje tenker på det, vandrer jeg rundt som et endetidstegn.

Det blir stadig flere og flere, som mister sin gode kjærlighet til Jesus. I stedet er fokuset på de ting som er rundt oss, i denne verden. Og i et øyeblikk er vi blant alle dem som oppfyller Jesu siste ord?

Les også
Har du blitt ranet?
Les også
På tide å våkne?
Les også
Lenger du etter Jesus?
Les også
Vær våken, ikke uaktsom