PASTOR: Dionny Baez. Skjermdum
...
PASTOR: Dionny Baez. Skjermdump: TV Visjon Norge
«Kick off» på Visjon Norge
Del
Visjon Norge har nettopp hatt besøk av Dionny Baez. Han utgir seg for å være en Guds profet. Det triste er at Dionny Baez er en falsk profet. Det er lett å avsløre.

Under sendingen fra kanalen tirsdag 17. januar nevnte Jan Hanvold at det ikke var alle som likte det de så på møtene med Dionny Baez. Men han forsvarte møtene, og både Hanvold selv og Geir Apold roste møtene som noe etterlengtet og forfriskende.

Baez brukte mye tungetale som ikke ble tolket. 1. Kor. 14,28 sier at tungetaleren skal tie dersom det ikke finner sted tolkning. Manifestasjonene vi så – falling på gulvet- ubeherskede rykninger og bevegelser – har ingen basis i Bibelen, men er godt kjent i hedenske sammenhenger (Kundalini yoga).

Baez forkynte at folk kom til å bli så «fulle i ånden» at de ikke kunne kjøre bilen sin hjem. Dette kjenner vi igjen fra Toronto og Pensacola. Utvilsomt forførende ånder. Når Bibelen taler om drukkenskap, er det Guds straff. Baez profeterte at menigheten skulle få se gullstøv i lokalet, at det skulle bli olje på veggene og at det skulle regne diamanter. Hvem er så blind at han ikke skjønner at dette er tøv fra ende til annen.

Når noe overnaturlig skulle skje, skulle Baez først telle til tre : 1-2-3…. Manipulasjon og ingen ting annet.

Baez ropte og skrek mye under møtene. Og han manipulerte menigheten til ofte å strekke armene i været, klappe i hendene, rope m.m. Guds Hellige Ånd holder ikke på slik.

Flere ting kunne nevnes. Så vil noen påstå at det skjedde mirakler under møtene. Hva så? Skulle det være noe slags bevis?

Da må jeg minne om 5. Mosebok 13,1-3: «Dersom det står fram en profet eller en som har drømmesyner hos deg, og han varsler deg et tegn eller et under, og det tegn eller under som han talte til deg om, virkelig skjer, samtidig som han sier: La oss følge andre guder - slike som du ikke kjenner - og la oss dyrke dem! - da skal du ikke høre på denne profetens ord eller på ham som hadde drømmen. For Herren din Gud vil bare prøve dere for å kjenne om dere elsker Herren deres Gud av hele deres hjerte og av hele deres sjel.

Les også:visjon norge,dionny baez,jan hanvold,geir apold,profet,tungetale,per sverre bårdsen