– Gud tillater ikke at Sylvi L
...
– Gud tillater ikke at Sylvi Listhaug kan stå fram med kors om halsen og samtidig krenke det hellige, skriver Kari Rein Time. Foto: Mariam Butt, NTB scanpix
Avsatt av Gud
Del
Mennesket spår, men Gud rår, sies det, og det er blitt demonstrert med Sylvi Listhaugs avgang.

Det utroligste er skjedd, at Sylvi Listhaug tar sin hatt og går. Tilsynelatende fordi hun fikk flertallet mot seg etter sine utbrudd mot Ap på Facebook, men det slo meg i går kveld at det dypest sett kanskje var hennes dramatiske krenkelse av kirkeasylet som rørte mest ved Guds hjerte.

Han tillater ikke at hun kan stå fram med kors om halsen og samtidig krenke det hellige. Hun var ansvarlig da hun tillot at politiet på Stord knuste vinduene i et gudshus midt på natten og hentet ut en barnefamilie som i sin nød hadde søkt tilflukt der, og som lå og sov. Han ser det i himmelen når urett blir begått på en slik måte.

Når det er sagt, må vi gå i oss selv, alle vi som kaller oss ved Guds navn, at ikke vi heller krenker de minste små, de som er i nød og på flukt. Da kan vi lett få den Høyeste mot oss. Han står på deres side.

Vi er som en by som ligger på et fjell, godt synlig for alle. Våre holdninger og ord blir lagt merke til. De siste dagers hendelser viser hvor mye brudulje ord kan skape. Vi kan enten samle eller spre med Jesus.

La oss huske at Kristus ikke er delt, Han døde for å skape forsoning mellom fjern og nær, og har også gitt oss forsoningens tjeneste.

 

#kirkeasl - Den norske kirke - Hønefoss Kirke - Dagen

Posted by Dagen on  21. mars 2018