FREMMEDE STOFFER: Vaksinen er noe langt mer enn et sprøytestikk. Det er injeksjon av fremmede stoffer, skriver innsenderen.

Underlig av sjefredaktøren

Dette er skremmende overfladisk. Vaksinen er noe langt mer enn et sprøytestikk.

I Dagen på lederplass den 20.3.21 skriver redaktøren følgende: «Å si ja til sprøytestikket i armen, er en solidaritetshandling med de som er svakere enn deg selv, kristen nestekjærlighet rett og slett.»

Her nytter det heller ikke å ta biskopen i Bergen til inntekt. Biologiske fakta er fakta. Dette er skremmende overfladisk. Vaksinen er noe langt mer enn et sprøytestikk.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det er injeksjon av fremmede stoffer blant annet mRNA i menneskets cirka 3000 milliarder celler og et uhyre komplisert biologisk system.

Det er vaksiner som er utviklet etter helt nye metoder – og aldeles ikke utprøvd som man skal – men godkjent med et haste/nødvedtak – eller kall det gjerne panikkvedtak.

Virus er et uhyre «intelligent» lite vesen – med stor mutasjonskraft når det eventuelt møter motstand – får ferten av en biologisk vert – våkner det til live – ellers er det krystallinsk – sier min og huset biologiske utdannelse meg.

Advokat Marius Reikerås skrev på Facebook: «Det er jo unektelig rart at så mange underkaster seg et eksperimentelt medikament som kun er nødgodkjent.

Ellers er «solidarisk» ikke rette ordet – selv om det er aldri så sosialistisk. Det betyr så vidt jeg vet: samhold mellom likestilte – og er fjernt fra å elske også sine fiender – som er kristen nestekjærlighet og som sjefredaktør Arthur Berg påviste i en lederartikkel i cirka 1979 – uten at jeg slår det opp i mitt arkiv.

Nå har vi dessverre fått syn for segn, ved at flere – endog yngre mennesker – har fått alvorlige bivirkninger – og noen er døde. Hvor mange har man vel anda ikke oversikten over globalt.

Dette minner enkelte om å «spille russisk rulett» som en ikke bør utsette menneskene for. Hva vet en om de andre vaksinene og deres langtidsvirkninger?

Vel – besluttende myndigheter ser på nytte/risiko – det er en vurdering som er ganske risikabel for den enkelte å forholde seg til når en har livet kjært – og vet hvilke krefter som ligger bak flere av disse vaksinene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men vedtak er fattet, vaksinen produsert og enhver får bestemme selv – hvis en ikke blir fratatt friheten også til slutt.

Les også
Dette passet kan gjenåpne kirkene: – Det er en kristenplikt å vaksinere seg
Les også
En kristenplikt å ta vaksinen