«Om hovedstyret i ImF konklude
...
«Om hovedstyret i ImF konkluderer med at de ikke kan godta at forsamlinger stemmer inn kvinnelige eldste, mener jeg vi ikke er tjent med å være i opposisjon», skriver Rannveig C. Møller (bildet). Foto: Dagen
debatt
Kvinnelige eldste
Del
Jeg ønsker ikke å legge noen føringer for valget eller forskuttere utfallet av det.

Tirsdag 9/2 publiserte Dagen en artikkel om Karmels prosess om å avklare kvinners plass i eldsteråd, der jeg ble sitert. I bedehuset Karmel skal det være en avstemning om vi tillater kvinner i eldsteråd.

Det er flere alternativ til utfallet av et slikt valg. I intervjuet pekte jeg på ett av alternativene: At Karmel underordner seg ImF tross et flertall for kvinnelige eldste.

Om hovedstyret i ImF konkluderer med at de ikke kan godta at forsamlinger stemmer inn kvinnelige eldste, mener jeg vi ikke er tjent med å være i opposisjon.

Jeg har ikke sagt noe om hvor sannsynlig det er at dette vi skje. Så når journalisten skriver at det trolig ikke blir kvinner i Karmels eldsteråd på tross av at flertallet skulle ønske det, så er ikke det mine ord.

Jeg ønsker ikke å legge noen føringer for valget eller forskuttere utfallet av det.

kvinnelige eldste,kvinnelig eldste,tjenestedeling,bedehuset,karmel,imf,debatt,meninger,karmel bedehus,rannveig møller,rannveig camilla møller