KRITISK: Jarle Haugland i Tro og Medier anbefaler ­kristne å ikke støtte opp om ­Visjon Norge.

Om å svelge kameler

Jeg kan ikke huske å ha sett så kraftige uttalelser om dette som jeg i det siste har lest i Dagen rettet mot Visjon Norge.

Det er ikke ofte jeg er uenig med Jarle Haugland i Tro og Medier, men da jeg leste kronikken hans i Dagen 17. april om å svelge kameler stusset jeg over hans konklusjon. Han anbefalte de som støtter Visjon Norge til «å ikke støtte opp om kanalen» lengre.

Jeg er helt enig i kritikken som er rettet mot kanalen for de uttalelsene som i den senere tiden er kommet i forskjellig programmer på Visjon Norge. Jeg har selv ikke sett eller hørt de, men bare lest om de.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jeg kan likevel ikke være enig med Jarle Haugland i hans konklusjon, anbefaling til seerne. Om så er må vi bruke samme anbefaling også overfor andre aktører innen kristen trosformidling.

Jeg tenker da ikke minst på Dnk med biskopene i spissen og den vranglære de har innført i kirken ved å velsigne og vie likekjønnede par i Guds hus.

Hva skal vi da si til det? Verre vranglære har vi vel knapt nok i dag innen kirke og menighetsliv. Skal vi fraråde folk å gå i kirker der det er homoliberale prester og biskoper som tjenestegjør? Skal de melde seg ut?

Jeg kan ikke huske å ha sett så kraftige uttalelser om dette som jeg i det siste har lest i Dagen rettet mot Visjon Norge.

Hvorfor er det ingen som roper like høyt når det gjelder forfallet i Dnk. De har jo forlatt Guds Ord som høyeste autoritet for liv og lære, og har en veldig påvirkningskraft. Jeg bare undres.

Les også
Får gebyr for markedsføring av «virushemmende» kosttilskudd
Les også
Skal enda en kamel fra Visjon Norge svelges?