Bildet viser Visjon Norge-sjef Jan Hanvold.

Her taler Visjon Norge tydelig om sannheten

Ikke slå av kanalen, men sitt med Bibelen oppslått hele tiden under kanalens forkynnelse, og nyt i fulle drag de bibelske sannhetene som serveres uten innpakning av noe slag.

Det er ganske så vanskelig å vite om man skal gråte eller le av a lt det Steve Jensen lirer av seg i avisen for 10. mars.

Jeg er slett ikke av dem som rått godtar alt som kommer fra Visjon Norge, men når Jensen proklamerer at Hanvold og hans kanal er så ubibelsk, så er det bare å spørre hva Jensen selv kan om Bibelen og dens innhold.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det virker som det ikke kan være så rare greiene. Jensen lurer på hvorfor ikke flere kristne ledere eller menigheter reiser seg opp og taler Visjon Norge rakt imot. Ja, lur videre på det, Jensen.

Det må jo ha en grunn. På Visjon Norge møter jeg uredd og direkte bibelsk forkynnelse, ikke den forkynnelse som det siktes til i Bibelen om å tale til menneskene det som klør i øret. Hvorfor har ikke du Jensen skrevet om det som skjer i Den Norske kirke?

Flere prester og biskoper velsigner i kirkene det som Guds ord kaller skammelige lyster og synd. Her taler Visjon Norge tydelig om sannheten.

Det er ikke uten grunn at Visjon Norge har over 11000 faste givere, og at de har vært på lufta i over 18 år. Har Jensen fått med seg hva kanalen har fått utført i Moldova for syke, eldre og handikappede?

Han skriver at kanalens stadige krumspring ikke er ut fra kunnskap, men kaller det for stupiditet. Ordet stupiditet betyr blant annet dum og tåpelig. Ja, ja – da må de vel være både dumme og tåpelige de som ser på og støtter kanalen.

Jeg føler meg ikke truffet, og jeg vil fortsatt støtte kanalen, kanskje enda mer nå etter å ha lest dette ondskapsfulle innlegget. Jensen skriver at han bryr seg om sine brødre og søstre i Kristus. Ja, det håper jeg han gjør.

Jeg håper også at han takker Gud for alle de som har stått fram og forteller at de har tatt imot Jesus Kristus gjennom forkynnelsen på Visjon Norge. Til slutt oppfordrer Jensen til å skru av kanalen i en måned og lese gjennom Det nye testamentet.

Ja, det er greit. Men jeg tror jeg har et bedre råd. Ikke slå av kanalen, men sitt med Bibelen oppslått hele tiden under kanalens forkynnelse, og nyt i fulle drag de bibelske sannhetene som serveres uten innpakning av noe slag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Visjon Norge og den sunne lære
Les også
Varsler solid bot til Visjon Norge-butikk