Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
debatt
Det store klimabedraget
Del
Norge er blitt et land med høy dobbeltmoral, fra å være et land med høy moral og etisk standard.

«Miljøpartiet de grønne» påstår at de setter mennesker først. Når de viser gang på gang at de ikke gjør det. Siste stikk er boikotten av debatten i Bergen på grunn av Dan Odfjell som har bidratt til å realisere rehabiliteringen av den historiske bygningen Forum.

MDG viser med dette at de nettopp ikke setter mennesker eller folkestyre først. De viser med all tydelighet det som Sylvi Listhaug påpekte under debatt hos VG, de er grønn på utsiden og veldig rød (kommunistisk) inni.

At aktivistpartiet MDG holder hele landet som gissel i debatten om hvor stor innvirkning vi mennesker har på klima er en utrolig historie i seg selv. Ja, nå tvinges alle, både barn og voksne til å ta stilling til et spørsmål hvor premissene allerede er lagt.

De 77 anonyme forskerne som nå i praksis styrer hele verdens klimadebatt sitter nå å ser på galskapen hvor barn rammes av angst og redsel for at verden går under.

Psykologer som oppriktig er bekymret for barna og vil advare mot konsekvensene skriver anonyme innlegg i frykt for jobbene sine, og ledende forskere som uttaler seg byttes ut og forskningen politiseres ytterligere. Det er snart ikke mulig å være uavhengig, hverken som forsker eller andre ledende posisjoner i den vestlige verden.

For noen dager siden delte en av verdens mektigste mennesker, Frankrikes president Emmanuel Macron et gammelt blide av skogbrann i Amazonas. Bildet var angivelig et nytt bilde, det viste seg å være falske nyheter. Slike branner er ikke noe nytt, hverken i Amazonas, Afrika, Australia eller Amerika. Dette illustrerer hvor galt dette bærer av sted. Er vi villig til å ta dette inn over oss? Absolutt makt korrumperer absolutt.

Det samme gjelder utbyggingen av vindmøller og raseringen av norsk natur. Alt for at noen skal tjene en krone eller to. Disse kronene tas i praksis fra skattebetalerne og strømkundene. En «omfordeling» som aktivistene kaller det, men også de sosialistiske partiene som Arbeiderpartiet er helt med på tyveriet av demokratiet.

En av verdens største bransjer, mobil- og trådløsbransjen og utrullingen av det nye 5G-systemet hvor ingen av de ansvarlige faktisk tar ansvar. Norske myndigheter har gått langt i å frikjenne den skadelige teknologien, som første land i verden sies det at strålingen er ufarlig! De haster videre med prosjektet som vil koste skattebetalerne enorme summer over helsebudsjettet.

Ingen har det så travelt som en død laks. Norge skal femdoble produksjonen av fisk fra oppdrett, men uten å stille krav til eksisterende anlegg. Alle anlegg skal være lukket sies det, men likevel stilles det ingen krav til rensing for anlegg som slipper ut hundrevis av tonn med kloakk.

Det er alvorlig for fjordene våre, men også for alle de kreative kreftene som finnes i vårt langstrakte land. Det gir ingen insentiv for utvikling og innovasjon. Sett nasjonale rensekrav nå!

Norge er blitt et land med høy dobbeltmoral, fra å være et land med høy moral og etisk standard. Vi var verdensledende på HMS, fremstår mer og mer som griske gribber som går over lik for å tjene en ekstra slant. Er det sant? Vil vi virkelig være slik?

De etablerte partiene i Norge har lav troverdighet når det kommer til handling og stadig flere ser Partiet De Kristne som eneste alternativ. Dan Odfjell er en av de som har gått ut og anbefalt PDK som eneste reelle alternativ!

Om du er enig med noe av dette så er det bare et parti å stemme på. I Partiet De Kristne anser vi oss alle som embetsmenn for folket. Stem PDK!

forum,forum kino,dan odfjell,mdg,pdk,partiet de kristne,roger dyrøy,politikk