VALGKAMP: På stand i valgkampen i 2017 fikk våre tillitsvalgte mye kjeft fra KrFs fotfolk som åpenbart ikke vet hva deres eget parti driver med på Stortinget, skriver PDK-leder Erik Selle. Bildet er tatt under den årlige Arendalsuken.

Makt, medier og politikk

Vebjørn Selbekk har sagt rett ut at Partiet De Kristne må nedlegges. Hans begrunnelse fremstår svært tynn og enkel for en redaktør i en ærverdig avis som Dagen.

Norske tradisjonelle medier, populært kalt msm – eller mainstream media, er blitt kritisert jevnlig fra kristne mediemiljøer som Visjon Norge, Norge i Dag og Dagen. Spesielt gjelder dette dekningen av Israel hvor mediene anklages, og med rette, for å være ensidige og dermed opinionsdannende. Negativitetene mot Israel i NRK, TV2, VG, Dagbladet m.fl. grenser til antisemittisme.

Klimadebatten er et annet eksempel, hvor det presenteres som at et samlet vitenskapelig miljø stiller seg bak CO2-hypotesen, og dermed legitimerer drakoniske politiske beslutninger som Paris-avtalen og trusselen om å legge ned olje- og gass næringen som er Norges fremste kilde til velferd og velstand.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Disse prosessene blir muliggjort ikke bare grunnet alt msm skriver om, men også minst like viktig alt de unnlater å skrive om. På værmeldingen kan vi nå se normale temperaturer fargelagt på kartet som om Europa står i brann. Dette er spekulativt og bevisst.

Men er de kristne avisene skyld i den samme synd? Avisen Dagen er kanskje den mest renhårige i den forstand at redaktør Vebjørn Selbekk har sagt rett ut at Partiet De Kristne nå må nedlegges. Hans begrunnelse fremstår svært tynn og enkel for en redaktør i en ærverdig avis som Dagen.

På grunn av en hårfin beslutning i KrF om å gå i regjering med borgerlig side, mener Selbekk at PDK har gjort sin jobb. Det er en feil analyse. I lys av den politiske ­utviklingen ønsker jeg en ny­tenkning fra avisen Dagen velkommen.

I kommunevalget nå går KrF til valg på samarbeid med Arbeiderpartiet og sosialistisk side i kommune etter kommune. Velgerne har PDK som alternativ i 54 kommuner og alle fylker, hvor de kan stole på et parti som vil slå ring om den kristne arv i Norge og som er et avklart borgerlig parti. I Vennesla var det PDKs tilstedeværelse som tvang KrF til å støtte den kristne privatskolen, og på Bømlo var det PDK som stemte for at Pride-flagget ikke skulle på kommunens flaggstang mot KrFs stemmer.

Avisen Norge i Dag skriver på lederplass den 12.juli om kampen for tro og frihet. Her er avisens leder bekymret for at kristne kan komme i fengsel i Norge. Katalysatoren vil være den nye likestillings- og diskrimineringsloven som nå griper inn i familien og den private sfære. Straffeloven vil tilpasses denne nye lovteksten.

Lederartikkelen lyder: «To partier som bør kjempe for tro og frihet, fikk vedtatt at likekjønnsloven skal gjelde også inn i familien og det private liv. (...) Kristne kan havne i fengsel på grunn av vedtak Ap og KrF gjorde sammen». Norge i Dag kunne her valgt å peke på PDK som det åpenbare ­alternativet for deres lesere som har samme bekymring som dem.

PDKs Kjell Skartveit, også fast skribent i document.no, var det som tok opp KrFs fatale totalitære angrep på familien og det private liv gjennom den nye likestillings- og diskrimineringsloven. På stand i valgkampen i 2017 fikk våre tillitsvalgte mye kjeft fra KrFs fotfolk som åpenbart ikke vet hva deres eget parti driver med på Stortinget.

KrF har også sørget for at såkalt Rosa kompetanse fra organisasjonen FRI har kommet inn i skole og barnehager. Dette er en ideologi som ikke handler om for eller mot diskriminering, men som har en aktiv politisk agenda som burde vært gjenstand for offentlig debatt og ikke undervisning til barn og unge.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det ville vært svært naturlig for Norge i Dag på lederplass og redaksjonelt å klargjøre for leserne PDKs innflytelse og betydning i norsk politikk. Hva vi har gjort, hva vi står for og hva vi vil gjøre.

PDK har tatt kampen mot Pride-flagg på offentlige bygninger, for kristne privatskoler, for avklart borgerlig samarbeid, mot bompenger, mot Rosa kompetanse i skole og barnehager da vi ønsker at barn skal få være barn, for styrking av den kristne arven i Norge, flytting av den norske ambassaden til Jerusalem nå, stans av pengestøtte til den Palestinske Selvstyremyndighet nå, for matvareberedskap, jordvern og såkornlager, for styrket Heimevern, landforsvar og kystforsvar og Norge ut av EØ avtalen. For å nevne noe. Alle disse sakene er åpenbare hjertesaker for svært mange av seerne og leserne til Visjon Norge, Dagen og Norge i Dag.

Ved høstens kommunevalg i Bergen går KrF til valg på fortsatt samarbeid med Arbeiderpartiet, mens PDK går til valg på borgerlig samarbeid. Det er kritisk viktig for leserne og velgerne å vite om denne fundamentale forskjellen på KrF og PDK.

PDK er partiet for verdikonservative israelvenner. PDK er partiet for alle som vil styrke nasjonalstaten, melde Norge ut av EØ og styrke norsk landbruk. PDK er partiet for alle som ser at i møte med globale ideologier må den kristne identitet i Norge styrkes, ikke svekkes.

PDK er partiet for dem som vil trekke Norge fra Paris-avtalen og forholde seg til naturens svingninger på vitenskapelig grunnlag og ikke klimadogmatikk. PDK er partiet for alle som ser at norsk olje og gass er vår industrielle plattform i mange år enda, og som vil bruke midler til forskning og utvikling av grønn energi parallelt med fortsatt olje og gass produksjon.

PDK er partiet for alle som vil at Norge selv skal kontrollere sine grenser og hurtigst mulig få fjernet FNs Migrasjonsplan. PDK er partiet for fortsatt folkestyre, nasjonalstat og lokaldemokrati. PDK er partiet for borgerlig samarbeid og styring.

Helt i tråd med visjonen til Oslo Symposium. Dette bør velgerne som leser de nevnte medier få kjennskap til. Hvorfor tier så de kristne mediene om det som burde vært hovedoppslag, nemlig at det finnes et alternativ?