Norsk ansvar for terror

«Dersom du dreper en jøde får du 4.000 dollar per måned, og dersom du kutter av ham armen får du 2.000 dollar per måned fra det palestiske budsjettet». Det var budskapet fra en av talerne, Yitzhak Margrafta, på PDK Convention helgen 1.-2. juni på Høyres Hus i Oslo.

På Stortingets nettside finner vi følgende svar fra Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide på spørsmål fra stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen om terrorlønn:

«Ine M. Eriksen Søreide: Norge er kritisk til de palestinske selvstyremyndigheters (PA) nåværende støtteordning til fanger og deres familier. Fra norsk side har det ved gjentatte anledninger blitt formidlet tydelig til selvstyremyndighetene at støtteordningen er uakseptabel. Norge arbeider for å endre støtteordningen, og leder nå, på vegne av andre berørte givere, en dialog med PA om spørsmålet.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Utenriksministeren sier videre at hun har fått forsikringer om at norske penger ikke går til lønn til terrorister og deres familier. Ifølge Per Willy-Amundsen, gjengitt i Dagen 29. mai, utbetalte PA 2,7 milliarder kroner i 2018 til dette formål.

Det interessante her er at utenriksministeren erkjenner at PA støtter, oppfordrer til og dermed bedriver terror, men at norske penger ikke er involvert. Når Mahmoud Abbas i tillegg har uttalt følgende:

«Selv om vi bare har et øre igjen, vil vi gi det til martyrene, fangene og deres familier», ifølge samme artikkel, viser det en unnfallenhet og logisk ugyldighet som en utenriksminister ikke kan være bekjent av.

Regjeringens manglende handlekraft i denne sak er forstemmende og uakseptabelt for Israels venner i Norge.

På PDK Convention talte også Nitsana Darshan Leitner grunnlegger av Shurat HaDin Israel Law Center om deres kamp for rettferdighet i rettssystemet for terrorofrene til PLO, PA, Hamas, Islamic Jihad og deres likesinnede. Det er skammelig å være norsk og vite at Norge bærer en stor del av ansvaret for denne situasjonen.

Hvorfor fortsetter Norge å gi penger til den Palestinske Selvstyremyndighet når bevisene om terror er helt åpenbare?

Partiet De Kristne vil trekke Norge fra giverlandsgruppen og stanse all overføring av norske penger til PA. Nok er nok. Det er nye røster og nye tanker i den arabisk/muslimske verden.

På PDK Convention talte også Kais Mazarib. Han er muslim, beduin, offiser i IDF og leder for departementet for økonomisk utvikling for beduinene i Nord-Israel.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Sammen med Asharaf Jabari, fra Hebron, representerer de en ny generasjon ledere som har fått nok av terror og korrupsjon. De ønsker å bygge en fredelig fremtid sammen med jødene.

Det er tid for et paradigmeskifte, Oslo-avtalen var mislykket. Den gav ikke fred, men terror. Dagens politikere har gått inn i en blindgate de ikke synes å klare å komme ut av. Da må velgerne gripe inn og gi nye politikere et votum.