Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
debatt
Er det et slikt samfunn vi vil ønsker?
Del
Er Pride-deltakerne, og ordførerne som heiser regnbueflagget, klar over at de også støtter fri seksuell atferd, støtter at man kan ha flere en to foreldre og er enig i at sæd/eggdonasjon samt surrogati skal være lov i Norge?

I dag kom «Nille» med reklame for tallerkener, kopper, sugerør og paraplyer i regnbuemønster. Støtt mangfold og likeverd, står det.

For noen dager siden stod Petter Stordalen fram på tv og sa at hans hoteller støttet og markerte Pride, for de var for menneskeretter og likeverd.

Vi hører et «folkekrav» om at alle kommuner skal heise regnbueflagget og alle politikere skal gå i Pride-parader.

Jeg spør meg, vet de ordførere som heiser regnbueflagget hva de er med og støtter? Vet alle som går i Pride-paraden hva de som arrangerer paraden står for?

Jeg gikk inn på hjemmesiden til Fri og finner at de blant annet jobber for: Alle former for seksuell atferd skal godtas, så lenge den baseres på frivillighet og likeverd. Det skal bli mulig for barn å ha flere enn to juridiske foreldre. Det er relasjoner som skal definere en familie, ikke genetikk eller blodsbånd. Familiebegrepet bør ikke være statisk. Sæd- og eggdonasjon bør bli tillatt i Norge, også for enslige. Altruistisk (Ikke kommersiell) surrogati skal tillates i Norge.

Dette er et lite utvalg av hva Fri arbeider for. Jeg sitter og tenker: Stakkars barn! Ja, hva med barna og deres behov for trygghet og stabilitet, røtter og tilhørighet? Virker som de helt er glemt.

Er det et slikt samfunn vi ønsker? Er Pride-deltakerne, og ordførerne som heiser regnbueflagget, klar over at de også støtter fri seksuell atferd, støtter at man kan ha flere en to foreldre og er enig i at sæd/eggdonasjon samt surrogati skal være lov i Norge?

Derfor spørsmålet om Fri seiler under falskt flagg. De sier at dersom man går i Pride-parade eller heiser regnbueflagget, støtter man menneskerettigheter og likeverd. Ja, hadde det bare vært så vel. Nei, Pride og regnbueflagget står for nedbryting av familiene og et samfunn i kaos der flere og flere vil bli rotløse og utrygge. Jeg sier igjen, er det et slikt samfunn vi ønsker?

homofili,homofile,pride,homoekteskap,fri,foreningen fri,hans arne rogn