Antisemittisme er i dag blitt et rent «jødehat»

Antisemittismen er sterkt økende over hele verden, Norge er i så måte ikke noe unntak.

Vi ser det også i forbindelse med Eurovision Song Contest 2019. Medias ensidige fremstilling av konflikten mellom Israel og Palestina-araberne er den medvirkende faktor. Israel fremstilles som et av de stedene på jorden som er mest utsatt for terror og vold. Men er dette sant?

Hvorfor unnlater media å komme med opplysninger som at etter 11. september 2001 har verden vært utsatt for over 20.000 terrorangrep, nesten alle utført i Allahs navn? Disse fakta er ikke lenger en del av den politiske korrekte «sannheten».

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det er de radikale på den politiske venstre- og høyresiden, sammen med det radikale islam som finner hverandre i denne antisemittiske kampen som foregår i dag over hele verden.

I Tyskland har antisemittiske overgrep økt med 10 prosent det siste året. Franske medier (februar 2019) tok opp den antisemittiske utfordringen i landet, og omtalte det som «det giftige hatet».

USA har fått inn tre unge, demokratiske damer i Kongressen. To muslimer og ei latin-amerikansk. De mange antisemittiske uttalelser disse har fremsatt i kongressen og media viser at det er et tydelig værskifte blant demokratene.

England, med deres antisemittiske leder av Labour-partiet, har gjort at flere Labour-representanter har meldt seg ut av partiet.

11.–12. mai i Sverige, både i Uppsala og Malmø var det store antisemittiske demonstrasjoner, støttet med taler fra Sosialdemokrater, Miljøpartiet, Venstrepartiet og Ung Venstre. Barn og voksne marsjerte med sine banner, plakater og blodige bilder som fordømte Israel i sterke ordelag.

I vestlige skoler undervises det i Holocaust som en tragisk hendelse. Men det motsatte er tilfelle i skolene i Midtøsten. De bøker man enklest finner om Holocaust i arabiske land, er de som benekter at denne tragedie har funnet sted. Det er viktig å minne om at det var nazistene som først nektet for at denne ugjerning og tragedie hadde skjedd, for å fri seg fra ansvaret.

De mange bilder, beviser og dokumenterte hendelser vi møter på Holocaust-museet i Jerusalem, viser tydelige hva jødene har gått gjennom, kun fordi de var «jøder». Har verden lært? Nei! Den antisemittiske propaganda i dag er svært lik det som rådet i Europa før siste verdens krig.

Hva er problemet på Gaza? Den ensidige, norske fremstilling hvor Israel er årsaken til at to millioner lever som i et fengsel der? Sannheten er: Hamas med sitt lederskap, støttet fra Iran, undertrykker og holder denne befolkning i et jerngrep. Uten dette undertrykkende regime på Gaza, hadde område sett lysere ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Sannheten har dessverre korte ben, men heldigvis kommer den alltid frem!