«Visjon Norge har nå holdt på
...
«Visjon Norge har nå holdt på i 16 år. Kan ikke Nordhaug (bildet) selv se at dette er et stort mirakel i seg selv?» spør artikkelforfatteren. Foto: NTB Scanpix/ Larsen, Håkon Mosvold
debatt
Uttalelse fra biskop Halvor Nordhaug
Del
Jeg sitter med avisen Dagen foran meg fra 3. april. Det er vanskelig å tro det en ser. Biskop Halvor Nordhaug sier «Så sterkt jeg kan vil jeg advare mot Visjon Norge». 

Jeg hadde mest lyst til å ta til tårene. Er det mulig at en biskop som egentlig skal være en åndelig leder for folket kan falle ned på dette nivået? Tenker han ikke over de tusener av mennesker som lovpriser denne kanalen hver eneste dag?

Mange kan ikke forlate sitt hjem på grunn av helse. På Visjon Norge får de forkynnelse av Guds ord 24 timer i døgnet. Noen får ikke sove om natten av ulike grunner, da står de opp og slår på Visjon Norge. Og på denne kanalen får vi den gamle og gode bibeltro forkynnelsen.

Det får vi ikke lenger alltid i Den norske kirke. Har ikke biskopen sett alle de menneskene som står fram og forteller at livet ble totalt forandret etter at de mottok Jesus og frelsen etter invitasjon fra en som forkynte på Visjon Norge?

Er det dette biskopen advarer mot? Tusener av hjem har blitt forvandlet etter at enkeltmennesker eller hele familier har mottatt frelsen etter å ha hørt forkynnelsen på Visjon Norge. Er det dette biskopen så sterkt han kan advarer mot? Jeg undres på hva disse menneskene tenker når de ser biskopens uttalelse.

De må ha en underlig følelse. Jeg regner med at biskopen tror på helbredelse ved bønn. Mange forteller at de er dypt takknemlige for det Visjon Norge har gjort for dem. Er ikke biskopen glad for at slike mirakler skjer? Det er jo helt bibelsk. Visjon Norge har nå holdt på i 16 år. Kan ikke Nordhaug selv se at dette er et stort mirakel i seg selv?

Selv ser jeg mye på Visjon Norge, og selvsagt er jeg ikke enig i alt som skjer der, men jeg har i lang tid lengtet etter noen som hadde mot til å forkynne Bibelens budskap uten å legge noe til eller å trekke noe fra.

Den gaven har Visjon Norges forkynnere. Les Johannes åpenbaring kapittel 22 versene 18–20. Altså det siste som står i Bibelen. Jeg er selv så heldig å å være medlem av en kirke der vi har en bibeltro pastor. Birkeland Frikirke.