POLITIKK: Statsminister Erna Solberg på eise i Agder sammen med barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad tidligere i år. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

KrFs betydning av kristne velgere

Jeg er skuffet over kristenfolket, for mange virker å stemme i blinde og ikke se konsekvensene.

Det undrer meg at forkynnere som Steinar Handeland og Steinar Harila ikke ser hva Kristelig Folkeparti (KrF) har bidratt til i samarbeid med Arbeiderpartiet (Ap), før de gikk inn i regjering.

Det er viktig med borgerlig regjering, med fokus på grunnleggende kristne verdier, men da må politikken virkelig gjenspeile disse verdiene, noe som nå savnes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Tiden er overmoden for å slippe til Partiet De Kristne (PDK). Er Steinar Handeland og Steinar Harila klar over den nye likestillings og diskrimineringsloven, som KrF fikk flertall for i samarbeid med Ap?

Loven som i utgangspunktet ikke gjaldt familien og den privates sfære, men som de nevnte partiene fikk innpodet og fikk flertall for i Stortinget, mot Fremskrittspartiet (FrP) og Høyre (H) sine stemmer.

Bjarte Ystebø; derfor kan vi «takke» KrF for at vi ikke lenger kan forkynne et klassisk kristent syn på homofili i våre tusen hjem, uten å bryte loven. Dette burde KrF stå opp i mot, men akk! Hvilket bedrageri for alle de kristne velgerne, KrF burde skjems.

KrFs Olaug Bollestad presterte å si i et innlegg i Dagen 28.juni 2017 at hun synes det er «svært trist at PDK forsøker å slå politisk mynt på en sak som handler om å ivareta de minste iblant oss».

PDKs Kjell Skartveit skriver i Dagen 6. sep 2017 at «denne loven kan vise seg å være det kraftigste angrepet på tradisjonell kristen tro og kristen kulturarv noen gang siden innføringen av abortlov og kjønnsnøytral ekteskapslov».

Jeg ser her et KrF som svikter på grunnleggende kristen bibelforståelse når det gjelder som mest. Dette er den kristne familiepolitikken som KrF skryter av!

Jeg vet ikke hvor mange KrF velgere som bryr seg om dette, men det overrasker meg at ikke flere åpner øynene for hvilken ideologi KrF manøvrerer etter. Jeg er skuffet over kristenfolket, for mange virker å stemme i blinde og ikke se konsekvensene.

Hvor er disse familieverdiene som KrF forfekter? Jeg ser dem ikke. Vi som ønsker å stå på klassisk bibelsk grunn har bare et partiprogram igjen å vurdere, Partiet De Kristne sitt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

PDK er til for alle som ser hvilken retning landet går og som med samvittigheten i behold ønsker en endring av dagens politiske kurs på flere områder.

Jeg kan nevne omkamp for ekteskapsloven mellom en kvinne og en mann, rett til liv fra unnfangelse til naturlig død, flytte den norske ambassaden til Jerusalem, eget kristendomsfag i skolen, endre fokus fra barnevern til familievern og styrke eldreomsorgen blant annet.

Jeg etterlyser en offentlig radio eller tv-debatt med begge de kristne partiene, da kan velgerne selv bedømme. Partiet De Kristne er klar, men er KrF det samme?