KrF-leder Knut Arild Hareide p
...
KrF-leder Knut Arild Hareide på talerstolen under ekstraordinært fylkesårsmøte i Hordaland KrF. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Hordaland KrF må redde dagens regjering
Del
Hordaland KrF må sende en 100 prosent «pro Erna»-delegasjon til landsmøtet.

Politikk handler om makt og innflytelse, derfor må Hordaland KrF våkne opp og vise muskler! Det gjelder hovedretningen i Norges styre!

Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre. Hareides strategi er ikke i nærheten av å være demokratisk. Jeg viser her til en tallpresentasjon ved Torsten Mentzoni i Bergen Vest lokallag og Stian Lavik i Alver KrF som viser at de store KrF-fylkene med tanke på stemmetall ved valg, blir vesentlig underrepresentert i det kommende landsmøte ved «Hareides metode». Dette er gjengitt i Dagens Næringsliv og Bergens Tidende nylig.

De flotte og dyktige politikerne Knut Aril Hareide og Kjell Magne Bondevik har et interessant prosjekt, men de bør starte et nytt politisk parti for å følge sin visjon. KrF er et ikke-sosialistisk parti.

Jeg meldte meg ut av KrF for tre år siden etter at partiledelsen i Oslo de siste tyve år tydelig og gjentatte ganger har vist at Sør- og Vestlandets KrF-medlemmer er uønsket i KrF. De passer rett og slett ikke inn i KrF/Ap/SV-drømmen til Hareide.

Men jeg ønsker dyktige Knut Arild Hareide lykke til med et nytt parti! Han kan sikkert ta en god del stemmer fra Ap og SV og noen fra dagens KrF. Han kan stille til valg fra Akershus (Viken fylkeskommune) ved neste stortingsvalg.

Lykke til i dag, Hordaland KrF!