SEND INN INNLEGG
Partiet som foraktet FrP så sterkt - at det ble sykt og døde
Del
Hatet mot Sylvi Listhaug har båret frukt - den smaker ikke godt.

KrF går nå en uviss skjebne i møte, som sannsynligvis ender med total splittelse, død, eller venstrekjøring for evig fremtid. Venstrekreftenes dynamikk er hatet til FRP og Sylvi Listhaug. Hennes navn nevnes og brukes som hatretorisk metode og manipulasjon i hundretalls KrF- møter landet over, eller på daglig basis kan man si. Hennes navn skal sette skrekk i velgerne: “Tenk om Sylvi kommer til makten igjen, uffa”. Hun fremstilles av kristenledere, men også av grasrota i KrFsom kristendommens verste fiende, en farlig høyreekstrem, som umulig kan være en troende kristen. Hun billedliggjøres som den ødeleggende styggedommen, som det tales om i Lukasevangeliet - hun fremstilles som antikrist og om mulig noe enda verre - venn av Trump og motstander av innvandring. Til og med rasist er hun blitt kalt av kjente politikere. KrFere fremstiller henne som fremmedfiendtlig, nasjonalist, muslimkritisk og mørkeblå. Denne massesuggesjonen har nå fått lov å spre seg i mange år. Nå har hatet surnet hele deigen og produktet som kommer ut smaker av død og undergang for partiet. Jeg har advart i mange år med mine tusener av kommentarer, om at selvutslettelsen ville komme en vakker dag, om partiet ikke tok et oppgjør med sine partipolitiske villfarelser. Her er de viktigste og verste.

1. KrF sitt hat til FrP, med en samtidig overdreven lyst på innvandring og tilrettelegging for økte kvoteflyktninger og prioritering av flyktninger fra muslimske land.

2. Krf sitt fokus og flørt for å legge til rette for homofile ekteskap og fremme rettigheter til barn og adopsjon for homofile. KrF har forkastet ekteskapet mellom mann og kvinne og dermed gjort Gud til en løgner.

3. KrF er et parti hvor miljøvern, og miljøskremsel om verdens undergang, som ikke er dokumentert, har fått mer og mer oppslutning. Miljøvern er blitt en kristensak. KrF vil bruke enorme statstilskudd og skattepenger på prosjekt som ingen vet om fungerer. Miljøvernvitenskapen regnes av flere og flere som en psevdovitenskap, dvs at de leker vitenskapsfolk, men at det de driver er egentlig ikke seriøs forskning. Vitenskapsfolk og forskere som ønsker enorme budsjettoverføringer. KrF vil redde planeten, istedet for å redde mennesker.

4. Lysten på makt er overdreven i et parti på 4%. KrF ledelsen snakker om kristne verdier, da mener de feks abortloven. KrF vet inderlig vel, at 90% av representantene på Stortinget aldri vil gå med på en innstramming av abortloven. Det merkelige er at når Erna Solberg nå har gått ut og vil forby tvillingabort, så er det bemerkelsesverdig stille i Krf. Var ikke abortsaken så viktig likevel? Ingen nevner Solberg sitt utspill. Det virker som KrF vil ha makt og statsråder, hvilke politikk som skal føres er ikke så nøye, ser det ut til. Uansett utfall av den kommende avstemmingen, så har hatet til KrF og monstergjøringen av Sylvi Listhaug ført til et politisk ukamuflert og sakte selvmord, og pusten holder nå i disse dager på å gå ut av liket. Gravølet gjenstår, men knappest noen vil vel smake det. Hovmod står for fall, og frukten er død, og de stolte står Gud fortsatt imot.