Klikk for å endre tekst

Nå har Dagen.no skiftet debattsystem

Og fra nå av kan du bare debattere med fullt navn.

Ved påsketider bestemte ledelsen i Dagen at vi ikke lenger vil tillate anonyme debattanter på Dagen.no.

Les også:Nettdebatt uten finlandshette

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Tekniske utfordringer har gjort at omleggingen til nytt debattsystem har tatt noe tid, men nå har vi byttet  - fra Disqus til Facebook Comments.

Bruker du allerede Facebook, vil alt være kjent. Hvis ikke er det enkelt å registrere seg som bruker påFacebook.

Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere artikler på Dagen.no - og alle må fremstå med fullt navn.  Falske profiler vil bli utestengt.

Du kan velge om kommentaren din kun skal ligge synlig inne på den aktuelle artikkelen - eller om du ønsker at flere skal se den. Da krysser du av for for at den skal publiseres på Facebook.

Vi håper på en fortsatt saklig debatt, gjerne med høy temperatur, men at vi slipper personangrep og hets i spaltene våre.

Slik følger vi med

Kommentarer som rapporteres som misbruk eller spam skjules automatisk for den som rapporterer. Deretter blir innlegget vurdert av Facebooks moderatorer.

Dersom du bryter Dagens enkle debattregler, har vi to sanksjonsmuligheter:

Vi kan slette kommentaren din - eller vi kan utestenge deg helt fra all debatt hos oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dersom kommentaren slettes, vil den kun være synlig for din lukkede krets med registrerte venner på Facebook. Innlegget kan ikke lenger leses av andre som er inne på Dagen.no.

Dersom vi utestenger deg, vil du ikke lenger kunne skrive artikkelkommentarer som er synlige for offentligheten på våre nettsider.

Dagen har ikke redaktøransvar for kommentarer som er slettet - og fjernet fra offentligheten. Men du må være oppmerksom  på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet, enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. 

Dagens journalister og moderatorer sletter innlegg som bryter våre retningslinjer. Falske profiler - og gjentatte overtramp i debatten - fører til utestengelse. Vi kommer ikke til å begrunne ytterligere hvorfor vi fjerner kommentarer eller utestenger profiler. 

Vi ønsker både nye og gamle debattanter hjertelig velkommen til å si sin hjertens mening på dagen.no.

God debatt!