SEND INN INNLEGG
Debatt på Dagen.no - her er de enkle reglene
Del
Dagen inviterer til saklig debatt, gjerne med høy temperatur. Vi tillater ikke bannskap, personangrep og hets i spaltene våre.

I august 2015 åpnet vi våre nye debattsider, DagensDebatt.no . Der finnes det mer funksjonalitet som du får tilgang til ved å registere deg. Les mer om DagensDebatt.no .

----------------------

Reglene under gjelder for kommentarfeltet som finner du nederst på alle sider på Dagen.no.

Du må være registrert og innlogget på Facebook for å kunne kommentere artikler på Dagen.no - og alle må fremstå med fullt navn .

Falske profiler vil bli utestengt.

Du kan velge om kommentaren din kun skal ligge synlig inne på den aktuelle artikkelen - eller om du ønsker at flere skal se den. Da krysser du av for for at den skal publiseres på Facebook.

Kommentarer som rapporteres som misbruk eller spam (av andre debattanter) skjules automatisk for den som rapporterer. Deretter blir innlegget vurdert av Facebooks moderatorer.

Dersom du bryter Dagens enkle debattregler , har vi to sanksjonsmuligheter: Vi kan slette kommentaren din - eller vi kan utestenge deg helt fra all debatt hos oss ved gjentatte overtramp.

Dersom kommentaren slettes , vil den kun være synlig for din lukkede krets med registrerte venner på Facebook. Innlegget kan ikke lenger leses av andre som er inne på Dagen.no.

Om vi utestenger deg , vil du ikke lenger kunne skrive artikkelkommentarer som er synlige for offentligheten på våre nettsider.

Vi begrunner ikke ytterligere hvorfor vi fjerner kommentarer eller utestenger profiler. Det gjør heller ikke Facebooks moderatorer.

Dagen har ikke redaktøransvar for kommentarer som er slettet - og fjernet fra offentligheten. Men du må være oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet , enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner.

Kjør debatt!