SEND INN INNLEGG
Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
meninger
En oppfyllelse av Bibelens profetier
Del
I løpet av noen tiår har sekulær livsstil og tenkning i det norske samfunn invadert bedehus og kirkebygg i en grad som ser ut til å være en oppfyllelse av Bibelens profetier om det store frafallet blant kristne i endetiden. 

Pastor Johnn Hardang underviste i et tv-program på Kanal 10 om «De kristne i endetiden». Hans møteserie i 2011 på Riska bedehus ble sendt i reprise to ganger, søndag og mandag i uke 37, og var et mektig vitnesbyrd om et tema som er mer aktuelt nå enn da møteserien ble gjennomført for ni år siden.

Budskapet som pastoren fremførte var etter mitt lekmannssyn en oppfyllelse av Bibelens profetier om det store frafallet blant kristne i endetiden: «Når menneskesønnen kommer, vil han da finne troen på jorden?» (Luk. 18.8.) 5 av 10 jomfruer hadde, som kjent, ikke olje på lampen da brudgommen kom. De hadde sovnet stille inn.

Tidens tegn i Norge kan visselig få en kristen til å stille spørsmålet om troen vil finnes på jord når Han kommer. Lysestaken kan i hvert fall bli flyttet, for ute i den store verden hører vi om vekkelse på flere kontinenter.

I løpet av noen tiår har sekulær livsstil og tenkning i det norske samfunn invadert bedehus og kirkebygg i en grad som ser ut til å være en oppfyllelse av Bibelens profetier om det store frafallet blant kristne i endetiden.

Biskopene, preses og generalsekretæren i Mellomkirkelig Råd kommer med utspill som er forstemmende, især når det gjelder deres teologiske syn på jødene og Israel.

Stortinget skal i høst vedta en lov som for mange fortoner seg som et forsøk på å avkristne Norge.

Høringsfristen for lovforslaget er ute, men kirkesamfunn og kristne organisasjoner har fremdeles anledning til å komme med innspill i mediene om loven som vil bringe Norge tilbake til førkristen tid hvis den blir vedtatt.

En venstreradikal aktivistgruppe i medier og i det offentlige rom som representerer knappe tre prosent av den norske befolkning har manipulert den borgerlige regjeringen til å fremlegge et lovforslag for Stortinget, som eventuelt vil forandre Norge på sikt.

Fremskrittspolitikeren Per Willy Amundsen ble intervjuet i et program på Canal 10, i forkant av Johnn Hardangs bibeltimer, og oppfordret på kanalen de kristne i Norge til å ta til motmæle mot en lov som trolig vil gjøre det straffbart å sitere fra Bibelen når forkynnere uttaler seg om spørsmål angående samliv, kvinnelige prester, abort og negative ytringer om Muhammed og Koranen.

Jeg utfordrer KrF til å gå mot regjeringens forslag i denne saken, koste hva det koste vil!

meninger,debatt,roald øye,johnn hardang,bibelen,endetiden