broadcast ikon hvit
annonsørinnhold fra Stefanusalliansen
Garness og Jostein Ørum skal d
...
Garness og Jostein Ørum skal denne våren ut på turne med ti konserter under tittelen: Gåten om korset – en påskekonsert.
Gåten om korset – en påskekonsert
Del
– Disse sangene tegner en linje mellom Jesu lidelser i påskeuka til de som lider på grunn av sin kristne tro i dag. Konsertene denne påsken vil gi stemme til disse, sier trioen.

Før påsken 2019 vil Garness og Jostein Ørum legge ut på turne med ti konserter under tittelen: Gåten om korset – en påskekonsert.

Konsertserien er et samarbeidsprosjekt mellom duoen Garness, forfatter Jostein Ørum og Stefanusalliansen. Resultatet har blitt en konsert som søker å tvinne sammen to tråder: Jesu siste uke og mennesker som lider for sin tro i dag. Sangene er skrevet fra perspektivet til øyenvitnene. De personene som så Jesus fra Nasaret i hans siste dager.

– Fra Jesu lidelser i sin siste uke går det en linje til troende som i dag lider på grunn av den kristne troen. Konserten vil gi stemme til disse. Under konserten håper og tror vi at du finne og gjenkjenne igjen din stemme og tro, sier Jostein.

– Men vi håper også at folk skal få ta del i lovsangen og håpet som sprudler fram fra påskedag: at Jesus lever og at ingenting kan skille oss fra Kristi kjærlighet! sier Ingelin.

– Kom på konserten, og ta gjerne med en venn eller tre! Vi legger sjel og hjerte ned i dette, og har med oss et knippe dyktige musikere, i tillegg til en musikalsk og engasjert gjeng fra musikklinjen ved Bibelskolen i Grimstad. Musikken blir også nydelig rammet inn med lys- og videoelementer. I all ydmykhet tror vi at det blir en flott opplevelse! sier Hildegunn.

Les resten av intervjuet HER

Kom og hør tolv nye sanger som drar oss nærmere påskens grensesprengende budskap – og gåten om korset!