Kort forklart: Slik abonnerer du på Dagens podkast (nei, det koster ingenting)
Hver uke spiller journalist Tore Hjalmar Sævik og redaktør Tarjei Gilje inn en ny podkast-episode. Her er en oppskrift på hvordan du finner den, og hvordan du unngår å gå glipp av en eneste episode fremover.
TORE & TARJEI: Tore Hjalmar Sævik (t.v.) og Tarjei Gilje (t.h.). Foto: Magnar Børnes
TORE & TARJEI: Tore Hjalmar Sæ
...
TORE & TARJEI: Tore Hjalmar Sævik (t.v.) og Tarjei Gilje (t.h.). Foto: Magnar Børnes
Del

I podkasten Tore & Tarjei møter journalist Tore Hjalmar Sævik og redaktør Tarjei Gilje alt fra politikere til teologer og kjente personligheter i Kristen-Norge for en prat om aktuelle saker fra nyhetsbildet.

Hittil har både KrF-politiker Rebekka Ljosland, biskop Halvor Nordhaug og Tro & Medier-sjef Jarle Haugland gjestet Dagen sitt lydstudio. Og flere interessante gjester kommer det garantert til å bli.

Episodene blir publisert ukentlig på musikkstrømmetjenesten Spotify og på Apples medieavspiller iTunes. Begge alternativene er gratis, og det er enkelt å finne podkasten og abonnere på den enten du foretrekker det ene eller det andre.

Abonnér på podkasten i Spotify

Dersom du ikke allerede har applikasjonen på telefonen din, må du laste den ned i App Store eller i Google Play (hvis du har en Android-enhet). Og dersom du ikke allerede har en brukerkonto, må du opprette en i applikasjonen.

Når du har gjort det, er du klar for å gå videre.

I søkefeltet hvor du søker på musikk og artister, kan du også søke på podkaster. Skriv inn «Tore & Tarjei» her. Da vil du få opp både podkastens hovedside og et par enkeltepisoder.

Klikk på hovedsiden, som ligger helt øverst blant søketreffene. Klikk deretter på «follow» like under logobildet.

Sånn: Nå vil du bli varslet hver gang en ny episode blir publisert.

Du kan også følge denne linken for å komme til Tore & Tarjeis side hos Spotify.

Abonnér på podkasten i iTunes

Sverger du til Apple-produkter? I så fall vil nok det mest praktiske være å abonnere på podkasten i iTunes.

Dersom du har en iPhone vil du allerede ha iTunes Store installert på telefonen din. Det eneste du trenger å gjøre er å åpne applikasjonen og skrive inn «Tore & Tarjei» i søkefeltet.

Akkurat som i Spotify så vil du få opp både enkeltepisoder og podkastens hovedside. Klikk deg inn på hovedsiden og klikk deretter på «abonner». Nå vil du bli varslet hver gang en ny episode blir publisert. Vanskeligere var det ikke.

Du kan også følge denne linken for å komme til Tore & Tarjeis side hos iTunes.

podkast,podcast,tore hjalmar sævik,tarjei gilje