ASYLMOTTAK: Tømmerneset leirsted i Troms eies av Det Norske Misjonsselskap, og er omgjort til asylmottak.  Foto: Rakel Elverum

Tretti sølvpenger bare!

Author picture

søndag 29. november 2015

Dette innlegget er en respons på "Korset må bort før asylantene kommer, krever UDI"

Samfunn

Trist det jeg har lest, at NMS i Troms er villig til å fjerne korset, og alle kristne symboler! Da er det nok pengene som frister mer enn å beholde korset, og hva det har betydd gjennom århundrer. Dette er å selge troen og identiteten for mer enn tretti sølvpenger.

«Tretti sølvpenger bare!, Tretti sølvpenger bare…» Dette var teksten til en av sangene til sangevangelistene Egil &Arne.

Det som er agendaen til UDI er at korset skal fjernes hvis kristne leirsteder skal få ta imot asylsøkere.

Har det virkelig blitt slik at det er UDI som skal styre våre kristne veivalg?

Da er det trist det jeg har lest, at NMS i Troms er villig til å fjerne korset, og alle kristne symboler!

Da er det nok pengene som frister mer enn å beholde korset, og hva det har betydd gjennom århundrer. Dette er å selge troen og identiteten for mer enn tretti sølvpenger.

Predikanter har gjennom tiden kritisert Judas, hvordan var det mulig for han å forråde Jesus for ynkelige 30 sølvpenger. Hva med dere som eier leirstedene i dag? Uansett menighetstilknytning, hvor mange sølvpenger er dere villig til å selge korset (Jesus)for?

Spørsmålet er hva det da er igjen av dette som våre forfedre kjempet for.

Fold det gamle merket ut, er en sang du sikkert har sunget du som eier et leirsted. Korset er vår kristne identitet og kraftkilde.

  • Hva med korset i flagget, blir det det neste?
  • Hvordan feire påske uten korset?
  • Jul uten Jesus?

Korset er vår seier. Når jeg tenker på hva Jesus gjorde for oss alle. Da må vi tørre å stå imot alle som vil fjerne KORSET. Denne kampen skal vinnes å få oss som er glad i vår kristne arv til å ha mot til å si i fra.

Vi har sovet lenge nok,på tide å våkne!

Håper at dere som eier leirsteder har det samme mot som Rune Edvardsen i Sarons Dal som sier: «Kjærligheten kommer fra Korset og det blir hengende så lenge jeg er leder i Sarons Dal

Ole Paus sier det så bra i Dagen. «Underlig at man skal vise barmhjertighet i praksis. Samtidig som man fjerner det kristne symbolet som er bakgrunnen for det

Les også:

UDI fastholder kors-nekt i alle asylmottak

Det river i hjertet når noen rører med våre hellige ting

- Kjærligheten kommer fra Korset og det blir hengende så lenge jeg er leder i Sarons Dal

  «Jeg har ikke oppfattet at asylsøkerne ser på dette som noe problem»

UDIs pinlige korsfrykt

Ole Paus forsvarer korset