GÅR HARDT UT: – En kan få en følelse av at for Rune Edvardsen handlet det om å få oppmerksomhet fra media. Det fikk han da også, både fra meg og andre, sier Fredrik Græsvik til Dagen om Rune Edvardsens engasjement i Kongo-saken. 
  Foto: Bjørn Olav Hammerstad

Hva sa du, Trine Overå Hansen?

Author picture

onsdag 15. november 2017

Dette innlegget er en respons på "Sterk kritikk av Rune Edvardsen i ny bok"

Samfunn

Jeg ser en vanlig avisreportasje. Jeg ser at en journalist har stilt mennesker spørsmål, hvorpå mennesker har svart. Hva ser du, Norge Idag-komnentator Trine O. Hansen?

Avisen Dagen har en sak. I saken står det blant annet om noe Fredrik Græsvik har skrevet i ei bok. Græsvik, kjent TV 2-journalist, har der en del han ønsker å si om Rune Edvardsen. Dette i forbindelse med Joshua Frenchs (og avdøde Tjostolv Molands) tid i Kongo.

I kommentarfeltet til Dagen-saken skriver Norge Idag-journalist Trine O. Hansen: «Synd at Dagen bruker så mye spalteplass til å henge ut kristne tjenester.»

Jeg håper Hansen kan redegjøre for denne uttalelsen. Hva består uthengingen hun tenker på, i, i denne forbindelse? Burde Dagen ha latt være å omtale uttalelsene, syns hun? Burde avisen heller latt en annen avis, en med mindre kjennskap til Rune Edvardsen, i ensom majestet, hive seg over stoffet?

På forhånd takk for redegjørelsen.