Hvordan kan KrF-leder Knut Arild Hareide som Bondevik våge å gå imot Guds utsagn: «Sion er min by!» Den by kong David for 3000 år siden gjorde til Israels hovedstad og kong Salomo bygget tempelet i på Tempelhøyden, skal ikke lenger være Israels udelte hovedstad? spør Steinar Handeland.  Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix

Jerusalem og Hareide

tirsdag 2. januar 2018

Dette innlegget er en respons på "KrF toner ned ambassadeflytting i Israel"

Samfunn

Det er ganske sjokkerende å lese hva avisa Dagen 8. desember gjengir på side 4 og 5 om KrF-lederen Knut Arild Hareide i stykket «Toner ned ambassadeflytting».

Helt fra Bondeviks katastrofale lefling med Arafat, har KrF likevel sagt at de er Israels­venner, og har i valgkamp etter valgkamp sagt at de skal flytte den norske ambassade til Jerusalem. Men nå tror vi dem ikke lenger og i særdeleshet ikke etter hva Hareide nå står fram med. Hans reaksjon på at president Trump anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad, er ifølge avisa «Trumps ensidige vedtak er til hinder i en fredsprosess. Vest-Jerusalem kan godt bli den endelige hovedstad i Israel. Norge var dypt involvert i fredsavtalene på 90-tallet.» (Osloavtalene. Sistnevnte med to-statsløsningen har blitt en ulykke med tusenvis drepte i Israel.)

Dette er rett og slett utrolig fra en KrF-politiker: Fredsprosessens taktikk er viktigere enn sannheten, fakta og Guds ord? Han mener det samme som IS og det islamske hylekor som forlanger en to-statsløsning og et delt Jerusalem i et Øst-Vest Jerusalem, som hovedsteder for Palestina og Israel? Skal en «politisk løgn» fra Arafat og IS styre Norges politikk? Frps Tybring-Gjedde har heller ikke satt seg inn i situasjonen: To stater – to byer? Israel har både land, regjering, stat og hovedstad, men det har ikke de arabiske palestinerne, bare på liksom. Hareide ignorerer det eneste demokratiske land i regionen og vil at Israel skal gi vekk Judea, Samaria og Jerusalem til en ny arabisk stat? Ufattelig! Har Gud ikke greie på sitt land og sine løfter om landet?

Hvordan kan Hareide som Bondevik våge å gå imot Guds utsagn: «Sion er min by!» Den by kong David for 3000 år siden gjorde til Israels hovedstad og kong Salomo bygget tempelet i på Tempelhøyden, skal ikke lenger være Israels udelte hovedstad? Et skammens kapittel har det vært hva nasjonene har gjort mot jødene i de siste 2000 år! Skal nå siste kapittel også føye seg inn i rekken, idet islam og IS gis vetorett og Norge bukker for en to-statsløsning, når Gud går imot at de deler hans land?

Selv all historie viser at ingen, absolutt ingen stat eller konge eller regjering eller folkeslag har godkjent Jerusalem som sin hovedstad de siste 2000 år, bare jødene! Den «politiske løgn», som politikerne i dag støtter seg på, er bygget på at dette har vært muslimsk land med Jerusalem som hovedstad, men historien viser det motsatte. Altså gjør politikerne etter hvert et knefall for islamske krav som fortsetter fra det islamske Osmanske riket: Engang islam og Allah sitt land, skal for alltid være Allahs land! Men det er jo stikk i strid med Bibelens sannheter gitt av Gud ved hans profeter og apostler. Eller teller Koranen mer enn Bibelen, enda Koranen ikke nevner Jerusalem, Hareide?

Bibelen forteller nemlig hvor dette fører hen: Alle som løfter på Jerusalem, skal såre seg selv! Sak. 12,2–3. Vil Norge ha mer dom? Skal vi angripe Guds øyensten enda mer enn Osloavtalene? Sak. 2,12. Resultatene har Bibelen profetert oss på forhånd, vi vet hva som skal skje:

Når politikerne får Jerusalem å løfte på i endetiden og vender seg imot Israel, kommer først Gogkrigen (Esek. 38–39), så kommer Trengselstiden med Antikrist sin terrortid, (Matt. 24,15 fg, Åpenb.6) – og så hans og den forførte verdens gigantiske angrep på Israel i Harmageddonkrigen (Åpenb 16,12–16 og 19. kapitel). For å redde Israel skal da Herren, Jesus Messias, selv komme ned til Oljeberget, redde sitt folk og Jerusalem (Joel 3,6–21. Sak. 14,1–9. Luk. 21,24 og 2. Tess 2). Ja, Jesus skal sitte i Jerusalem i FN-senteret i Josafats dal og dømmer hedningfolkene som delte hans land, sier Bibelen.

Da blir alle land, Hareide og de som lager «politiske løgner», stilt til ansvar for den levende Gud, ikke Allah, og skal svare for sin forvrengte propaganda! Hva lever du for, Hareide? Det er best å stå på Fredsfyrstens side den dag Jesus kommer igjen, men det koster! NRK, TV2, aviser, medier og journalister får en hard dom av Kongen for sin lefling med sannheten!