Mens Jan Hanvold (bildet) og Visjon Norge lager 24 timers TV for 100 millioner kroner i året med oppbyggelige programmer basert på frivillig lisens, bruker NRK formidable 7 milliarder kroner på å hjernevaske massene med venstreorientert propaganda, vold og umoral, skriver Henry Østhassel.  Foto: Dagen-arkiv

Det venstreorienterte hykleriet

Author picture

tirsdag 25. oktober 2016

Kristenliv

Jan Hanvold har gjort en beundringsverdig jobb med å bygge opp Visjon Norge til stor velsignelse for Norge, en TV stasjon venstresiden hater fordi Jan Hanvold forkynner hele Evangeliet med både Himmel og Helvete, samtidig som han våger å ha politisk ukorrekte meninger.

Jan Hanvold er som USA`s neste president Donald Trump, han sier akkurat det han mener - noe venstresiden hater.

Mens Jan Hanvold og Visjon Norge lager 24 timers TV for 100 millioner kroner i året med oppbyggelige programmer basert på frivillig lisens, bruker NRK formidable 7 milliarder kroner på å hjernevaske massene med venstreorientert propaganda, vold og umoral.

Mens NRK sosialistisene tvangs-innkrever oss for 2.834 kroner i TV lisens for søppelprogrammer og sosialistisk propaganda mange av oss ikke ønsker å se – kritiserer de Visjon Norge og Jan Hanvold som har frivillig betaling for noe seerne deres ønsker å se.

For noen motbydelige sosialistiske hyklere!

Og NRK unnlater selvfølgelig å nevne at Canal Digital, Riks TV og andre satellitt og kabelselskap forlanger 6-8.000 kroner i året for å kunne forgifte seerne, inkludert barn og unge med rå vold og pornografi verden aldri før i historien har opplevd- som langt overgår de lokale fenomenene Sodoma og Gomorra Bibelen advarer oss om.

De høytlønte, venstreorienterte NRK medarbeiderne bruker nå våre tvangsinndrevne lisenspenger til å kritiserer suksessfulle amerikanske predikanter fordi at de reiser i privatfly for å holde møter rundt om i verden - uten inngangspenger som i Telenor Arena – samtidig som de skamroser Justin Bieber, Rolling Stones, Bruce Springsteen og andre liknende grådige artister som forlanger flere tusen kroner for billetter i samme Arena.

At disse grovt overbetalte artistene kommer i privatfly er visst helt greit for NRK, men predikanter skal henges ut for det samme. For et motbydelig, venstreorientert hykleri.

Les også:

Vebjørn Selbekk på lederplass: Jan, Judas og Jesus

Nekter å svare om Judas-epost

Judas-anklage kan være lovbrudd

Visjon Norge og NRK Brennpunkt

– Vil ikke kritisere Hanvold

Brennpunkts beste seertall på halvannet år

Kjent taktikk

  • I årtier har disse venstreorienterte, høytlønte lisensbetalte NRK journalistene manipulert seerne ved å vinkle saker slik de vil at seerne skal oppfatte det for å lede massene i den retning de ønsker. Slik har de holdt på med sin venstreorienterte propaganda i årtier.
  • Først graver de frem helt legitime og lovlige forretninger av Jan Hanvold.
  • Deretter vinkler de det så negativt som mulig for å stille Jan Hanvold i et negativt lys.
  • Så følger de opp med vel planlagte oppfølgingsprogram og artikler.
  • Deretter hauses saken opp i landets øvrige venstreorienterte medier som blindt og ukritisk refererer fra det deres kolleger i NRK sier og skriver.

Åpenbart hykleri

Men hva med å «avsløre» Gro Harlem Brundtland, Torbjørn Jagland og Jens Stoltenberg – alle med millionlønninger, feite dietter og pensjoner betalt av fattige minstepensjonister og andre lavlønte de flår i skatter og avgifter?

Joda, de har skrevet om det, men slår saken umiddelbart død etter en kort artikkel. Disse tidlige Ap-ministrene er attpåtil frekke nok til å sørge for at de selv er nullskatteytere som ikke bidrar til fellesskapet.

Hvorfor lager sosialistvennene deres i NRK ikke noen sak av dette åpenbare hykleriet?

Disse politikerne har attpåtil sørget for at deres venner har fått flotte feite offentlige stillinger - betalt av hardtarbeidende, lavtlønte skattebetalere de flår i skatter og avgifter. Dette fortier selvfølgelig NRK fordi at de selv er en del av dette pillråtne «systemet» - det samme pillråtne venstreorienterte systemet Donald Trump så elegant avslører i USA i disse dager.

Hvem skal avsløre det samme i Norge? En ny Carl I. Hagen med Internett og sosiale medier de venstreorienterte ikke kan kontrollere vil få en like lett jobb som Donald Trump nå har det i USA.

Nå misbruker de høytlønte sosialistiske hyklerne i NRK våre tvangsinndrevne lisenspenger til å blåse opp en sak om Jan Hanvold og Visjon Norge som lager programmer vi seere ønsker å se og betaler en «frivillig lisens» for - i motsetning til NRK som lager møkk vi ikke ønsker å se, som de deretter tvinger oss til å betale for.

Stå på Jan Hanvold, du gjør en beundringsverdig jobb! Du har mot som Gideon, og du våger å stå som Daniel, mens våre prester og biskoper legger seg flate for konge - og for Baal.

Nett-TV:

Onsdag kveld snakket Jan Hanvold om «alle anklagene som er kommet mot oss fra Brennpunkt og media» i programmet Studio Direkte på TV Visjon Norge.

Du kan se hele programmet i opptak ved å trykke her.

Og her kan du se NRK Brennpunkt-dokumentaren
 

Se også: