Miraklenes tid er ikke forbi

1.Johannesbrev 4,17 sier at «som Han er, slik er vi i denne verden». Vi er lik Jesus når vi er født på ny, da tar Guds ånd bolig i oss og vi blir kirka, et tempel for Den Hellige Ånd.

I Markus 16,17–18 sier Jesus at disse tegn skal følge dem som tror, de skal legge hendene på de syke og de skal bli friske. Dette er for alle troende, evangeliet skal være enkelt.

Gud velger de svake til å representere seg, for da kan Hans lys skinne gjennom. Jo mindre som syns av deg, jo mere vil Gud skinne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Den samme kraft som reiste Kristus opp fra de døde bor i deg. Tror du på dette?

Hvorfor ser vi ikke flere helbredelser og mirakler i dag? Er det fordi folk ikke tør å tro på Guds løfter?

Eller er det kanskje et feil bilde av hvem Gud er?

Gud legger aldri sykdom på folk. Han helbreder og er bare god. Hvis man er usikker på hvor god Gud er så vil man bli som mannen i dette skriftstedet i Jakobs brev 1,6–8: «Men han må be i tro, uten å tvile, for den som tviler, er lik en bølge på havet, som blir drevet og kastet av vinden. For det mennesket må ikke tro at han skal få noe fra Herren; han er jo en tvesinnet mann, ustø på alle sine veier.» Du har sikkert hørt begrepet «å falle mellom to stoler» og det er akkurat det som skjer.

Alt er mulig for Gud og alt er mulig for den som tror. Troen er Jesus og troen er en gave, så det er ingen prestasjon. Jesus har dekket bordet for oss, men du vil ikke oppleve noe mer hvis du aldri forsyner deg av de gode rettene. Du vil ikke bli mettet. Nåden er det Gud som har gjort ferdig for oss, bordet som er dekket, og troen kan sammenlignes med at en forsyner seg med alt Gud har gjort ferdig for oss.

Helbredelse er en del av forsoningen, det har Jesus allerede betalt for med sitt blod på Golgata kors. Jesaja profeterte om dette i Jesaja 53,4–5: «Sannelig, det var våre sykdommer Han tok på seg, det var våre smerter Han bar, mens vi regnet Ham som rammet, slått av Gud og gjort elendig. Men Han ble såret for våre overtredelser, Han ble knust for våre misgjerninger. Straffen for at vi skulle få fred, rammet Ham, og ved Hans sår har vi fått legedom.» Og oppfyllelsen av det ser vi i 1.Petersbrev 2,24: «Han som selv bar våre synder på sin egen kropp opp på treet, for at vi, døde fra syndene, skulle leve for rettferdigheten – ved Hans sår ble dere legt.» I det åndelige er alt ferdig, og troen er broen som får det manifestert i den fysiske verden.

Jeg legger hendene på de syke og de blir friske akkurat som Jesus sier, så enkel tro har jeg. Og det funker, hvis du våger å tro det. Tenk så mye mer spennende livet ville blitt om du turte å ta steget ut av båten og gå på vannet med Jesus. Han venter på deg, vil du tørre å stole på Han? Han som har skapt universet og deg og meg. Han er en god pappa, og en god pappa har bare gode gaver til sine barn, inkludert at du skal få leve i helse og friskhet i kropp og sjel.

Jeg avslutter med 3.Johannesbrev 1,2: «Du elskede! Jeg ber om at du må ha framgang i alle ting og være ved god helse, slik som også din sjel har det godt.»