Åpent brev til Dagensdebatt

Author picture

mandag 5. februar 2018

dagensdebatt

Dette er kun en kort forespørsel om sensur og jeg håper dere ikke er for feige til å svare.

Jeg har i lengre tid postet under DagensDebatt. De fleste gange står mine innlegg lenge på topp eller lenger ned under 10 mest leste. Det kan alle som leser her bevitne. Så innleggene kan ikke være helt uinteressante. De fleste får ingen eller få kommentarer. De få som kommer er som regel positive til innlegget. Dessverre så har dere utøvd sensur på mine innlegg over lang tid. Jeg har mer eller mindre funnet meg i det, men noen ganger spurt dere hvorfor. Jeg har aldri fått svar annet enn at jeg har feil retorikk. Ikke en eneste gang har dere påpekt at jeg har skrevet løgn, falskt eller imot det som står Skrevet i Skriften. Alle min innlegg har vært om det som hører under det åndelige.

Her er gjenpart av e-post som jeg skrev til en av deres ansatte:

Hei

Nå har jeg fått nok av deres sensur. Dette er ca fjerde (+/-) gangen dere sletter - sensurer - et innlegg etter at det har stått der som mest lest i noen timer. Dere har til og med kopiert mine innlegg og lagt det inn under deres egne skribenters navn. Jeg forlanger denne gangen å vite hvorfor. Du kaller deg en troende. Nå spør jeg deg; hva var det som var galt i dette innlegget om “Emerging church”? Vis meg hvor jeg ikke holder meg til Skriften. Vis meg hvor jeg lyver. Vis meg hva som gjør at dere til stadighet sensurer meg når jeg skriver sannheten!

Kjell Sørsdal

Nå vil jeg altså vite dette. Enten her eller at dere svarer meg på denne eposten. Dere er en såkalt Kristen avis og dere kaller dere som jounalister; troende. Altså blir jeg en bror av dere. Hva er det som gjør at dere behandler en bror på denne måten?

En gang for alle; HVORFOR UTØVER DERE SENSUR?