Mørke krefter i sving

Author picture

fredag 16. mars 2018

dagensdebatt

Disse mørke kreftene er gjennomgående for de som benekter Guds eksistens og er oftest å finne i gammel kommunisme. En styreform som er prøvet total diktatorisk og feil.

Det er sterke krefter i sving for å fjerne landets justisminister. Disse kreftene har vi sett før i land med diktatur, men aldri eller sjeldent i et land som påberoper seg demokrati. Justisministeren får sterk støtte fra landets sikkerhets tjeneste som bakker henne på justisministernes uttalelse om at de partier som ikke er villige til å fjerne sikkerhetsrisiko raskt ikke er av de som setter sikkerhet høyest.

Slike mørke krefter som venstresiden i norsk politikk i dag står for, som selv har en broket fortid når det gjelder rikets sikkerhet, minner om hva man finner i underutviklede land som ikke kan eller vil forholde seg til sannheten. Det er nesten slik at man blir minnet om ting som har skjedd i Kambodsja og andre steder.

Disse mørke kreftene er gjennomgående for de som benekter Guds eksistens og er oftest å finne i gammel kommunisme. En styreform som er prøvet total diktatorisk og feil.

Disse venstre radikale er villige til å ofre sannheten på maktens alter og er villige til å stirre selve djevelen i hvitøyet for å fjerne noen de ikke liker fordi de blir talt imot. De sier at de ikke kan ha tillit til en justisminister som kanskje er den i Norge som setter sikkerhet høyest.

Disse mennesker oppfører seg som ufornuftige dyr i sin fremferd og blir heist opp som helter av MSM som selv er i djevelens favn med falsknerier og løgner. La deg ikke lure; det er de som står opp for sannheten som blir forfulgt i denne verden. Den som blir likt av alle er som regel en kjeltring.

Vel en dag skal alt dette ta slutt og vi gleder oss til den dagen rettferdighet skal seire en gang for alle.Jeg er glad jeg ikke skal stå på samme side som venstresiden på dommens dag.