Jeg tok altså feil

Author picture

tirsdag 27. november 2018

dagensdebatt

Etter alt det gode Trump har gjort for USA i de to årene han har vært president med millioner av nye arbeidsplasser og kraftige skattekutt - var jeg helt sikker på at velgerne ville gi Republikanerne solid flertall i både Senatet og Representantenes Hus i mellomvalget nå i høst, slik at Trump blant annet ville få makt til å vingeklippe Fake News Mediene.

Men det jeg den 8. november skrev i siste avsnitt i min artikkel i Dagen om Trump filmen gikk ikke slik jeg trodde - jeg tok altså feil - og feil tar vi jo alle en gang i blant, men det er så få som innrømmer det, vi liker best å påpeke at andre tar feil.

Jeg er ingen profet, men jeg lytter til de profetier som sanksjonerer med det jeg ser selv - og konkluderer ut fra det jeg hører. Å granske profetier er veldig spennende, de eldgamle som de «nye» – en interesse jeg fikk av min far. Når jeg veddet på Trump i 2016 var det på grunnlag av mange krystallklare profetier som sanksjonerte med det jeg selv så. Og jeg festet meg bare ved to ting – at Trump ville bli president, og at hans fiender ville rope riksrett, riksrett - uten suksess. Vel, begge disse delene er jo blitt ettertrykkelig oppfylt. Men der var ingen profetier om mellomvalget i 2018.

Siden valget for snart tre uker siden jeg har undret med over hvorfor Republikanerne ikke fikk flertall i begge kamrene slik jeg trodde. Dermed gikk jeg tilbake til profetiene jeg tidligere lyttet til, og studerte dem mer grundig denne gangen.

Det jeg ikke hadde lagt merke til tidligere i profetiene til blant annet til Kim Clemet var at den tredje vesentlige delen i profetien - at Donald Trump skulle utnevne høyesterettsdommere. Og da trengte han flertall av Trump-vennlige Republikanske Senatorer i Senatet - og akkurat det ble jo styrket i 2018 valget. Det er presidenten som utnevner dommere - det er Senatet som godkjenner dem. Og nå er det jo nærmest fritt frem for Trump å innfri den tredje delen av profetien.

Profetiene omhandlet også Jerusalem uten at jeg hadde festet meg ved det – og den delen av profetien er også er oppfylt av president Donald Trump. Heller ikke hadde jeg festet meg ved reverseringen av fosterdrap loven som også er i ferd med å oppfylles i stat etter stat under Trump – og snart endrer Høyesterett Roe VS Wade dommen fra 1973. Der vil også bli store korrupsjons avsløringer både blant Republikanerne og Demokrater i Washington. Drain the swamp.

Med Demokratisk flertall i Representantenes Hus har vi to år med politisk kaos foran oss, samtidig som Donald Trump nærmest uforstyrret utnevner kristen-konservative føderale dommere som vil endre Amerikansk politikk de neste tiårene.